NEBUNIE IN TENIS! S-a retras și a dezvăluit că e homosexual după mulți ani. Reacția lui Federer, “neprețuită”

Ce nenorcit acest “om”. Afisam stirea de pe Digi24:

Fostul jucător de tenis Brian Vahaly (39 de ani) a dezvăluit la mulți ani de la retragere că este homosexual, iar pe 23 august va susține un eveniment în cadrul căruia va discuta despre povestea sa și despre cum este să fie tatăl a doi copii, împreună cu soțul său. Roger Federer este un susținător al deschiderii arătate de Vahaly și a vorbit despre cazul americanului.

Vahaly s-a retras din activitate în 2007, după o carieră profesionistă de numai 6 ani. Între timp, și-a organizat viața și abia după mulți ani a făcut dezvăluirea.

Federer a fost întrebat despre motivul pentru care niciun jucător gay nu și-a recunoscut orientarea în timp ce era în activitate.

Citiți și:  Ileana Negrea - „Pizda mea e o mașinărie războinică care vrea să își facă dreptate.”

“Cred că nu e nicio problemă cu asta. E adevărat că nu ne-am confruntat niciodată cu acest lucru. Nu știu de ce, voi știți? Nu a fost niciunul, sau unii au ales să nu o facă? Cred că ar fi cu totul acceptat, fără probleme. Eu îi susțin din toată inima. E un lucru bun. Nu contează de unde vii, cine ești, eu susțin acest lucru și trebuie să vorbești despre asta. Cred că s-ar simți mai bine astfel, să fiu sincer, iar cu toții ar trebui să ne susținem unii pe ceilalți pe această planetă”, a declarat Roger Federer, potrivit Tennis World USA.

“Cuvintele care îmi vin în minte când mă gândesc la oameni care fac astfel de dezvăluiri: curajoși, puternici, progresiști, neînfricați și lideri. Foarte mândru de prietenul meu Nick pentru că întrunește toate aceste atribute și sper că veți susține cu toții cauza lui, dacă sunteți în New York, pe 23 august”, a scris și Kevin Anderson pe contul său de Twitter.

Citiți și:  Ileana Negrea - „Pizda mea e o mașinărie războinică care vrea să își facă dreptate.”

În timp ce jucătorii de tenis din circuitul masculin se feresc să anunțe public, dacă e cazul să aibă orientări homosexuale, la feminin lucrurile stau altfel.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *