NEBUNIE în Parlament

PSD are probleme uriașe la Camera Deputaților, acolo unde nu mai reușește să mobilizeze deputații, iar ALDE și UDMR se opun frecvent unor proiecte importante.

PSD a fost nevoit să scoată de pe ordinea de zi Legea de aprobare a Directivei UE privitoare la spălarea banilor. Cei de la UDMR nu sunt de acord cu anumite prevederi ale legii, așa că PSD s-a trezit în imposibilitatea de a strânge 165 de voturi în Camera Deputaților.

Cei de la UDMR nu sunt de acord cu modul în care a fost reglementată finanțarea din partea asociațiilor și fundațiilor, UDMR având ca principali donatori ai partidului tocmai astfel de formațiuni.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

În plus, nici cei de la ANAF nu sunt de acord cu legea, pentru că datele rapoartele transmise de asociații și fundații se duc doar la Oficiul pentru Combaterea Spălării Banilor, iar cei de la ANAF își doresc să vină și la ei aceste date.

În această sesiune este a doua oară când PSD rămâne fără majoritate în Camera Deputaților. Prima dată s-a întâmplat la Legea offshore, acolo unde ALDE s-a opus, iar cei de la PSD au fost nevoiți să retragă legea și să o retrimită la comisii.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile