Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

NEBUNIA “LUMII MODERNE”: De Ziua Internațională a Bărbaților, ACLU susține că bărbații pot rămâne însărcinati și pot da naștere la copii

ACLU – Uniunea Nationala a Libertatilor Civile – susține că „bărbații care rămân însărcinati și dau naștere sunt bărbați”

Unul dintre cele mai proeminente organizatii non-profit a națiunii a declarat că o persoană poate fi bărbat, chiar dacă rămâne însărcinată sau menstruează.

„Nu există nici un fel de a fi bărbat”, a replicat marți un tweet al Uniunii Americane a libertatilor civile – American Civil Liberties Union (ACLU). Tweetul a fost postat de Ziua Internațională a Bărbaților și pe fondul unor valuri de provocări legale legate de gen.

„Bărbații care menstrueaza sunt bărbați. Bărbații care rămân insarcinati și dau naștere sunt bărbați”, a adăugat grupul. Mesajul ACLU a strâns aproximativ 19 000 de comentarii și a fost transmis către 1,7 milioane de adepți.

ACLU a fost în fruntea provocării agendei președintelui Trump, da a si impins catre dispoziții legale controversate pentru persoanele care se identifică drept transgenderi.

Controversata organizație a apărat, de asemenea, finanțarea Medicaid pentru intervențiile de gen și le-a permis persoanelor fizice să schimbe markerul de gen pe certificatele de naștere. De asemenea, grupul a dat în judecată o organizație de sănătate catolică pentru refuzul său de a acoperi intervențiile chirurgicale legate de sex, ceea ce a dus la o soluționare în care organizația a acceptat să își schimbe planul medical.

În 2015, grupul a intervenit într-un caz al libertatii de gen. Un blog ce apartine ACLU din statul Illinois a afirmat că „o fată transgender este feminină. Ea este fata pe dinautru si pe dinafara – nu ceva între”.

Postul a preluat o afirmație a superintendentului din Illinois că clientul lor avea un „corp masculin” și a sugerat că poziția districtului școlar este contrară științei.

„Superintendentul afirmă că o fată transgender are un „corp masculin” și că studenții transgender sunt „de sex opus” atunci când apără poziția districtului”, se arată în postare.

„Astfel de afirmații sunt greșite ca o chestiune științifică și ofensatoare, deoarece servesc pentru a contesta și a submina chiar miezul identității unei persoane.”

Nu este clar ce criterii folosește ACLU pentru a determina cine este și cine nu este bărbat. Grupul nu a răspuns la solicitarea de comentarii de catre Fox News.

Conform raportului său anual, a primit 285 790 662 de dolari americani în sprijin total și venituri pentru exercițiul financiar 2018. Fundația sa, o organizație de caritate 501 (c) (3), a primit 145 688 713 dolari.

Avocatii organizației au oferit un contrast puternic cu viziunea raportată de administrația Trump despre sex. La sfârșitul anului trecut, grupul a condamnat administrația după o regulă raportată care ar interpreta discriminarea de sex în funcție de factori biologici, mai degrabă decât identitatea de gen.

De asemenea, s-a alăturat unui proces care a contestat regula administrației care acordă protecții de conștiință pentru profesioniștii din domeniul sănătății care au refuzat să efectueze anumite proceduri. – Sursa: saccsiv

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.