NEBUNIA „LUMII MODERNE”: De Ziua Internațională a Bărbaților, ACLU susține că bărbații pot rămâne însărcinati și pot da naștere la copii

ACLU – Uniunea Nationala a Libertatilor Civile – susține că „bărbații care rămân însărcinati și dau naștere sunt bărbați”

Unul dintre cele mai proeminente organizatii non-profit a națiunii a declarat că o persoană poate fi bărbat, chiar dacă rămâne însărcinată sau menstruează.

„Nu există nici un fel de a fi bărbat”, a replicat marți un tweet al Uniunii Americane a libertatilor civile – American Civil Liberties Union (ACLU). Tweetul a fost postat de Ziua Internațională a Bărbaților și pe fondul unor valuri de provocări legale legate de gen.

„Bărbații care menstrueaza sunt bărbați. Bărbații care rămân insarcinati și dau naștere sunt bărbați”, a adăugat grupul. Mesajul ACLU a strâns aproximativ 19 000 de comentarii și a fost transmis către 1,7 milioane de adepți.

ACLU a fost în fruntea provocării agendei președintelui Trump, da a si impins catre dispoziții legale controversate pentru persoanele care se identifică drept transgenderi.

Controversata organizație a apărat, de asemenea, finanțarea Medicaid pentru intervențiile de gen și le-a permis persoanelor fizice să schimbe markerul de gen pe certificatele de naștere. De asemenea, grupul a dat în judecată o organizație de sănătate catolică pentru refuzul său de a acoperi intervențiile chirurgicale legate de sex, ceea ce a dus la o soluționare în care organizația a acceptat să își schimbe planul medical.

Citiți și:  A MERS LA POLITIE SA-I SCOATĂ CĂTUȘELE RĂMASE PE MÂINI ...DUPA O PARTIDĂ DE AMOR

În 2015, grupul a intervenit într-un caz al libertatii de gen. Un blog ce apartine ACLU din statul Illinois a afirmat că „o fată transgender este feminină. Ea este fata pe dinautru si pe dinafara – nu ceva între”.

Postul a preluat o afirmație a superintendentului din Illinois că clientul lor avea un „corp masculin” și a sugerat că poziția districtului școlar este contrară științei.

„Superintendentul afirmă că o fată transgender are un „corp masculin” și că studenții transgender sunt „de sex opus” atunci când apără poziția districtului”, se arată în postare.

„Astfel de afirmații sunt greșite ca o chestiune științifică și ofensatoare, deoarece servesc pentru a contesta și a submina chiar miezul identității unei persoane.”

Nu este clar ce criterii folosește ACLU pentru a determina cine este și cine nu este bărbat. Grupul nu a răspuns la solicitarea de comentarii de catre Fox News.

Citiți și:  A MERS LA POLITIE SA-I SCOATĂ CĂTUȘELE RĂMASE PE MÂINI ...DUPA O PARTIDĂ DE AMOR

Conform raportului său anual, a primit 285 790 662 de dolari americani în sprijin total și venituri pentru exercițiul financiar 2018. Fundația sa, o organizație de caritate 501 (c) (3), a primit 145 688 713 dolari.

Avocatii organizației au oferit un contrast puternic cu viziunea raportată de administrația Trump despre sex. La sfârșitul anului trecut, grupul a condamnat administrația după o regulă raportată care ar interpreta discriminarea de sex în funcție de factori biologici, mai degrabă decât identitatea de gen.

De asemenea, s-a alăturat unui proces care a contestat regula administrației care acordă protecții de conștiință pentru profesioniștii din domeniul sănătății care au refuzat să efectueze anumite proceduri. – Sursa: saccsiv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.