Ne pregătim de război !

tren-militar

Începe RĂZBOIUL ?

O inregistrare video prezentata ca fiind realizata in Constanta, unde se afla si baza militara de la Mihail Kogalniceanu, si in care este vazut un tren incarcat cu echipamente militare.

Imagini surprinse în România cu un tren militar încărcat cu tehnică militară, care, se pare, se îndreaptă spre granița de nord.

La inceputul lunii aprilie, Pentagonul a anuntat ca va suplimenta pana la 675 numarul de puscasi marini din forta sa de interventie pentru situatii de criza dislocata in Europa, trimitand 175 de noi militari la baza romaneasca Mihail Kogalniceanu, de langa Marea Neagra, in contextul tensiunilor generate de anexarea peninsulei Crimeea de catre Rusia, informeaza Reuters.
De notat ca retragerea efectivelor din Afganistan se va face pe Aeroportul Kogalniceanu.
Statele Unite ale Americii au solicitat Romaniei extinderea operatiunilor de la baza Kogalniceanu, respectiv dislocarea unor elemente a unei unitati de infanterie marina si a unui numar de aeronave militare, astfel incat numarul militarilor americani dislocati va fi de maximum 1.600.
Solicitarea Ambasadei SUA se refera la dislocarea la aerodromul Mihail Kogalniceanu a unor elemente ale unei unitati de infanterie marina denumita “Special Purpose Marine Air-Ground Task Force-Crises Response (SP MAGTF-CR)”, cu pana la 600 de militari, precum si cu “un numar de aeronave militare necesare pentru indeplinirea minisunilor specifice”.
Prin dislocarea elementelor mentionate, numarul total al militarilor americani destinati pentru operatiunea temporara pe aeroportul Kogalniceanu in sprijinul operatiunilor de transport multimodal International Security Assitance Force (ISAF) si Enduring Freedom (OEF), precum si pentru misiunile specifice ale unitatii de infanterie marina SP MAGTF-CR este de maximum 1.600 de militari.

Citiți și:  BREAKING Decizie de ultimă oră a Rusiei in conflictul cu Ucraina

Sursa:  Starea Natiunii

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *