Ne pregatim de ATENTATE? Focuri de armă și explozii in centrul stațiunii montane Sinaia – VIDEO

sri

Focuri de armă și explozii in centrul stațiunii montane Sinaia, din Prahova. Turiștii și localnicii au urmărit un exercițiu de amploare care a simulat o operaţiune de rezolvare a unei crize teroriste, după ce o grupare infracțională a deschis focul asupra organelor de ordine și a amplasat un dispozitiv exploziv în sediul primăriei. În vederea anihilării grupului infracțional, au fost folosite muniție de manevră și dispozitive explozive cu efect de consternare. În simulare au intervenit 50 de jandarmi, polițiști, luptători antitero și pirotehniști.

La operaţiune au participat Instituții ale Sistemului Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului de la nivelul județului Prahova, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploiești, Serviciul Român de Informații și Direcția Județeană de Informații Prahova, împreună cu Poliția Locală și Poliția Stațiunii Sinaia.
Organizatorii spun că activitatea este destinată promovării culturii de securitate la nivelul societății civile, care implică eliminarea amenințărilor teroriste, conform tvsudest.ro.

Pe durata evenimentului, timp de o oră, circulația rutieră a fost restricționată in centrul stațiunii montane.

VEZI SI: Patru români, între care un minor, RĂNIŢI în atacurile teroriste din Belgia!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *