NE MOR TIGANII: Regele romilor, Florin CIOABA, a suferit un infarct. E în COMA PROFUNDA (…ce rau ne pare)

Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, a suferit un infarct şi se află în comă profundă.

Florin Cioabă s-a născut la data de 17 noiembrie 1954 în orașul Târgu Cărbunești (județul Gorj), fiind fiul lui Ion Cioabă (1935-1997), bulibașă al romilor din România, care s-a autoproclamat în anul 1992 ca “rege internațional al tiganilor”, potrivit Wikipedia.

S-a mutat împreună cu tatăl său în orașul Sibiu în anul 1963 și s-a căsătorit conform tradițiilor țigănești la vârsta de 14 ani, cu Marica. A absolvit mai târziu Seminarul Biblic “Betania” din Sibiu, devenind predicator penticostal. Tatăl său, “regele” Ion Cioabă a fost o persoană foarte bogată. În anul 1996, toată familia sa s-a lepădat de legea țigănească și s-a pocăit, trecând la cultul penticostal.

După moartea tatălui, Ion Cioabă, la data de 23 februarie 1997 în urma unui infarct miocardic, singurul său fiu, Florin Cioabă, a fost moștenit titlul de “rege al tiganilor de pretutindeni”, ceremonia sa de încoronare fiind celebrată tot de un penticostal, afiliat la Congregația Adunarea lui Dumnezeu-Assemblies of God din S.U.A. După afirmațiile proprii, el conduce o etnie de circa trei milioane de cetățeni.

În perioada 1996-2000, Florin Cioabă a fost consilier județean de Sibiu. La alegerile locale din vara anului 2000, a candidat la funcția de primar al municipiului Sibiu din partea Centrului Creștin al Romilor, apoi la alegerile locale din iunie 2008 a ocupat primul loc pe listele Alianței pentru Unitatea tiganilor, pentru Consiliul Județean.

Sursa: REALITATEA TV

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Un comentariu la „NE MOR TIGANII: Regele romilor, Florin CIOABA, a suferit un infarct. E în COMA PROFUNDA (…ce rau ne pare)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/