UMOR

Ne-am certat degeaba! Un studiu arată că românii și ungurii o au la fel de mică

barbati consolare

Între români și unguri a existat întotdeauna o problemă mult mai sensibilă decât situația Ardealului: cine o are mai mare? E o întrebare care a născut mari scandaluri între cele două popoare de-a lungul istoriei. Au fost chiar și cazuri de vecini români și unguri care nu și-au vorbit zeci de ani de zile din cauza asta.

”Degeaba tu fost primul în Ardeal dacă românul care venit după tine are penis mai mare la el decât la tine”, a recunoscut reputatul istoric maghiar Atilla Ferencz. ”Deci pe noi ungurii interesat mult mai mult lungime la penis decât Ardeal. Și de aia noi frecăm toată ziua la penis, ca să facem mare pe el.”

Iată însă că un studiu recent a demonstrat că românii și unguri s-au certat degeaba pe acest subiect, pentru că și unii, și alții o au la fel de mică. ”În loc să se certe cine o are mai mare, ungurii și românii ar trebui să-și plângă de milă unii pe umerii celorlalți”, apreciază autorii studiului.

Sursa: TNR

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.