Nazismul EXPLODEAZA in Germania: „Puneti imigrantii pe un vapor si SCUFUNDATI-L in Atlantic”

Partidele si publicatiile extremiste din Germania lanseaza mesaje extrem de dure la adresa imigrantilor si a cancelarului Angela Merkel dupa incidentele de la Koln, in care peste 100 de femei au fost agresate sexual de imigranti. 

Fie ca este vorba despre PI-News (Politically Incorrect) sau partidele extremiste/neonaziste precum Pegida, AfD, NPD sau ProNRW, mesajele transmise sunt de o virulenta fara precedent. Spiegel a facut o selectie relevanta din aceste reactii.

„Cancelarul nebun (Angela Merkel – n.red.) a permis ca milioane de barbati, frustrati sexual, din Orientul Mijlociu si Africa sa vina in Germania. Blondele de la noi sunt, potrivit Coranului, ‘prada’ pentru ei, femei care pot fi abuzate in functie de capriciile lor sau facute sclave”, a scris Templer pe PI-News.

pegida

„Presa mincinoasa de stanga… si-ar fi dorit ca acest viol in grup sa ramana secret”, a mentionat Eurabier tot pe PI-News.

„Toate astea erau de asteptat din partea negrilor, tiganilor si arabilor lui Merkel, pe care ea i-a adus ilegal”, a acuzat „eule54″ pe PI-News.

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

„Unde sunt fetele care tipau ‘bine ati venit’? Acelor curve sigur le-ar fi placut ca sanii le fie apucati de maini fara numar”, a scrie „Hans-Werner Link” pe Facebook.

„Puneti-i pe un vapor si scufundati-l in Atlantic”, a indicat Stephan Tautz pe Facebook.

Sunt si multe altele mult mai dure decat acestea, mentioneaza Spiegel, intr-un amplu material dedicat modului in care Germania reactioneaza dupa evenimentele din Koln. Jurnalistul Petre M. Iancu de la Deutsche Welle mentiona ca „este un iad” pe retelele de socializare.

VEZI SI: Germanii nu mai asteapta politia, incep sa ACTIONEZE. Iau fiinta GRUPURI DE PROTECTIE a femeilor

Sambata, fortele extremiste au organizat un mare miting langa gara din Koln, acolo unde femeile au fost agresate. Autoritatile au amplasat importante forte de mentinere a ordinii, peste 1.700 de politisti fiind de veghe in aceste momente.

Potrivit DPA, un purtator de cuvant al politiei federale a precizat ca atmosfera este foarte tensionata, in timp ce un reprezentant al departamentului de politie din Koln a spus ca manifestatiile au loc intr-o atmosfera agresiva.

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

VEZI SI: „Mein Kampf” de ADOLF HITLER reapare in librariile din Germania, chiar cand IMIGRANTII ingrozesc tara

Protestatarii din partea Pegida au arborat pancarte cu mesajul „Rapefugees not welcome” (refugiatii violatori nu sunt bineveniti), conform AFP.

„Germania a supravietuit razboiului, ciumei si holerei, dar va supravietui ea (Angelei) Merkel?” — este o alta lozinca scrisa pe pancartele protestatarilor, cu referire la politica de primire a refugiatilor a cancelarului german.

„Merkel a devenit un pericol pentru tara noastra, Merkel trebuie sa plece”, a afirmat un purtator de cuvant al miscarii Pegida.

VEZI SI: SCANDAL ÎN GORJ CU MIGRANȚII MUSULMANII LA BUMBEȘTI JIU: Un senator cere referendum: NU PUTEM ACCEPTA

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

5 comentarii

 1. da ca era soratâ sau mata, sâu nevastata acolo abuzata nu mai scriai asa ceva asa ca taci nu mai scrie vacarisme

 2. Vaporul il doneaza basescu…..

 3. Germania s-a ridicat din cenușă după al doilea război mondial,a devenit statul cu cea mai competitivă economie din lume,a învățat din greșelile trecutului,au plătit generații întregi pentru aceste greșeli!…dar nu va accepta niciodată să devină captivi în țara lor!
  Istoria care se repetă, este istoria care nu se învață!
  Cetățeanul german agresat in țara lui de niște infractori refugiați, este împins, fără voia lui, într-o direcție în care posibilitatea ca ,,ISTORIA SĂ SE REPETE,, poate constitui un real pericol pe termen mediu și lung.
  Formarea unei miliții civile, este o acțiune de fortă majoră a cetățeanului de rând pentru a-și asigura protecția, instituțiile statului primind cartonașul roșu!
  Instituțiile statului scoase din joc, reprezintă anarhie…anarhia poate alimenta mașinaria extremiștilor! Extremismul trezește demonul! Demonul Nazist, poate face multe victime!

 4. Foarte bine..așa și este..arabi,negri și țigani au nenorocit Europa. Cum ereau priviți și primiți Romani acum 27 de ani? Mai știe cineva…eream iubiți și priviți ca un popor harnic și corect…oriunde în lume. Acum din cauza țiganilor cum suntem priviți..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.