“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
OPINIIPOLITICA

Naveta săptămânală abuzivă a PRESEDINTELUI IOHANNIS rămâne nesancționată?! Pai cum vine asta?!

NAVETA SAPTAMANALA “BUCURESTI – SIBIU” A LUI IOHANNIS – ABUZIVA SI NESANCTIONATA!

Laura Codruta Kovesi, cu mentalitatea de procuror stalinist moștenită de la tăticul ei, i-a făcut dosar penal pentru abuz în serviciu procurorului general Nițu pe motiv că acesta făcea naveta București-Ploiești cu mașină cu girofar.

Spre deosebire de Nițu, Klaus Iohannis face naveta București-Sibiu (deci pe o distanță semnificativ mai mare) nu numai cu o mașină cu girofar, ci cu alaiul prezidențial format din mașini ale SPP, polițiști, motocicliști, ambulanță cu dotare de spital occidental și cu medici, asitenți medicali și tot ce mai trebuie. Toți aceștia primesc pe toată durata sfârșitului de săptămână diurnă, cazare, ore suplimentare plătite la dublu, hrană etc.!

naveta iohannis

De menționat că toate aceste deplasări săptămânale nu sunt generate de nevoile serviciului, ci de capriciul prezidențial de a sta cu soția sa, deși Răvășitoarea ar trebui să locuiască la București în vila modernizată cu milioane de euro.

Hai, Luluțo, fă-te că lucrezi! Deschide și tu un dosar, ceva și pe numele lui Iohannis. Pariez că nu ai curaj! – Autor: Mircea Hamza

VEZI SI: EXPLOZIV: Scrisoarea lui Schweighofer către Iohannis demonstrează că președintele României a susținut și protejat mafia defrișărilor ilegale!

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

8 comentarii

  1. Da, diferenta este foarte mare. Iohannis cheltuieste mult mai mult decat procurorul Nitu si decat alti presedinti. Sa-i fie vesnica rusine si sa fie cercetat penal!

   1. Nu, diferenta este ca procurorul nu avea legal voie cu girofar, iar Johannis are voie. Pentru ca este presedinte. Si legal are voie. Johannis respecta legea, iar procurorul nu.

  1. asa, si? presedintele tarii are resedinta asigurata pe perioada mandatului unde sotia ar trebui sa ii fie alaturi; si chiar presupunand ca are o dorinta arzatoare de predat cu siguranta exista numeroase locuri in Bucuresti unde ar putea face asta.
   aici e vorba de sfidare si atat

 1. nu cred ca e o problema.e vorba de presedintele tarii .in alte state ar face deplasarea cu avionul.

  1. Pe durata mandatului, președintele S.U.A. locuiește la Casa Albă cu nevastă copii, purcel și cățel… nu face nicio navetă săptămânală care să implice atâta personal! Voi aveți cap pe umeri doar pentru ca să nu vă plouă în gât?

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.