Natură moartă cu Gauleiter în ținută de chelner pe jilț kitsch de fanariot

Am vrut să nu mai postez nimic despre politică până la final de an. Dar parcă pot?!? Mai ales la faza asta. Pur și simplu nu pot, nu am cum.

Băi frate, familia Iohannis chiar nu are consilieri de vestimentație? Și daca are, cine sunt? Niște ciobani din Mărginime? Ceva haules mo de la Clejani? Că sincer, la cum o dau de gard cu vestimentația nu ai ce să înțelegi altceva. După ce madam Răvășitoarea o dă de gard cu ținuta la fiecare eveniment, a venit și rândul lui Zâmbet de Șenilă să o ia pe arătura cu vestimentația. La ceremonia de învestire în funcție, musiu Mutulică a venit în costum „black tie”. Bun, frumos, atâta doar că nu se face așa ceva. De ce ?

Citiți și:  Ciutacu, atac EXPLOZIV la adresa lui Iohannis

Deoarece „dress code: black tie” în general este folosit pentru evenimentele formale care încep după ora 06:00 seara sau după apusul soarelui în lunile de iarnă. De obicei, evenimentele care cer ținută obligatorie de seară „black tie” sunt cine private sau publice, seri dansante, petreceri și baluri caritabile, etc. Nu ceremonii oficiale de învestitură ! Has Du versteh, Mutulică ?!?

Ca și când nu era costumația suficient de kitsch, mai avem și tronul kitsch pe care stă Majestatea Sa Marele Mut, cu care s-a dotat Parlamentul și care n-ar fi fost folosit nici măcar în filmele kitsch.

Klause uite un sfat moca de la un sibian și fost votant de-al tău. Obligatoriu, dar obligatoriu să le spui consilierilor tăi că la ora 14:00 „black tie” poartă „dăcât” șefii, dar șefii de sală. Sală de mese, restaurante etc. și riști naibii să îți zică vreunul mai șugubăț din Parlament: Garçon, un șpriț te rog! (Mircea Morar)

Citiți și:  BREAKING NEWS Raspunsul lui Iohannis pentru Putin: Nu intenţionăm să atacăm pe nimeni

LASA UN COMENTARIU