NATIONALISTII ROMANI IL CONTESTA PE BOGDAN DIACONU: Du-te inapoi la PSD!

psd-diaconu

Hai sa vorbim despre mizerii:

As vrea sa transmit domnului Bogdan Diaconu urmatoarele:

1. tiganul ramane tigan… TU degeaba ii schimbi denumirea.
2. TU esti o taratura ex-PSD-ista… adica neo-comunista care incerca sa prosteasca lumea cu „nationalismul„ de doi lei… ca „deh„… el merge la inima prostilor.
3. TU furi electoratul PRM, in numele PRU… pe susta ii duci PSD-ului…
4. TU distrugi identitatea nationala : termenul de rrom daca revine la tigan nu aduce nimic pozitiv cu adevarat; pentru a face ceva trebuie sa-i lasi fara cetatenie sa nu se poata cataloga romani in strainatate… (este egal cu zero pt mine, egal cu LIKE ceea ce spui oilor).
5. UN LUCRU BUN: tot jigodismul TAU separa elita nationalista de prostime: idiotii pun botul, asa ca ii iei de pe capul nostru.

Citiți și:  Adriana Stoicescu, Magistrat: Am scris pentru că îmi iubesc al naibii de mult țara și pentru că știu că sunt mulți cei ca mine

P.S.: … o mana se spala pe alta… dar ce te faci TU cand ambele sunt murdare?! Te voi ruga sa lasi tiganii in pace, nu iti mai face propaganda pe spatele nostru!

Cu stima,
Marius Tranca – fost detinut politic in baza OUG 31/2002 – Penitenciarul Jilava si PNT Focsani

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. Voi nu intelegeti chiar nimic?… Nu sunt fan Diaconu (ba chiar nu il suport) dar ati incerca sa cititi printre randuri macar?

    Citez: Proiect de lege privind revenirea la denumirea oficiala de "Tigani" a persoanelor intitulate "De etnie roma"

    REVENIREA LA A-I NUMI TIGANI
    A reveni? Pricepeti? Actual = Rom, Revenit = Tigan

  2. Acesti nationalisti sa nu fie cumva ceva antinationalisti.Sfantu petre a fost prigonitorul crestinilor si ce a ajuns?Va rog sa-i dati o sansa individului.Sa nu fie si acesti nationalist un cal troian.Ca sa fii patriot ,trebuie sa suporti multe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.