Nationalistii au declansat ofensiva contra refugiatilor din Germania! LUPTE DE STRADA IN CENTRUL KOLN-ului: VIDEO

pegida2-610x300

Peste 1.700 de sustinatori ai miscarii de extrema dreapta Pegida au initiat sambata o manifestatie de protest impotriva imigrantilor in orasul german Koln, chiar in locul in care au fost agresate sexual peste 100 de femei in noaptea de Anul Nou.

In zona garii din Koln s-au adunat circa 1.700 de simpatizanti ai miscarii islamofobe Pegida. Ei au aruncat cu sticle si petarde spre politisti, care la randul lor au intervenit cu bastoane si tunuri de apa, noteaza Bild.

Protestatarii Pegida au arborat pancarte cu mesajul „Rapefugees not welcome” (refugiatii violatori nu sunt bineveniti), conform AFP.

„Germania a supravietuit razboiului, ciumei si holerei, dar va supravietui ea (Angelei) Merkel?” — este o alta lozinca scrisa pe pancartele protestatarilor, cu referire la politica de primire a refugiatilor a cancelarului german.

Citiți și:  Saci de cadavre şi liste ale inamicilor politici: planul pentru sfârşitul lumii al unor ofiţeri de poliţie şi rezervişti de extremă dreaptă

„Merkel a devenit un pericol pentru tara noastra, Merkel trebuie sa plece”, a afirmat un purtator de cuvant al miscarii Pegida.

VEZI SI: Nazismul EXPLODEAZA in Germania: „Puneti imigrantii pe un vapor si SCUFUNDATI-L in Atlantic”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

12 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Hans-Paul Krestel
Hans-Paul Krestel
4 ani in urma cu

Au fost peste 3000.