Nationalistii au declansat ofensiva contra refugiatilor din Germania! LUPTE DE STRADA IN CENTRUL KOLN-ului: VIDEO

pegida2-610x300

Peste 1.700 de sustinatori ai miscarii de extrema dreapta Pegida au initiat sambata o manifestatie de protest impotriva imigrantilor in orasul german Koln, chiar in locul in care au fost agresate sexual peste 100 de femei in noaptea de Anul Nou.

In zona garii din Koln s-au adunat circa 1.700 de simpatizanti ai miscarii islamofobe Pegida. Ei au aruncat cu sticle si petarde spre politisti, care la randul lor au intervenit cu bastoane si tunuri de apa, noteaza Bild.

Protestatarii Pegida au arborat pancarte cu mesajul „Rapefugees not welcome” (refugiatii violatori nu sunt bineveniti), conform AFP.

„Germania a supravietuit razboiului, ciumei si holerei, dar va supravietui ea (Angelei) Merkel?” — este o alta lozinca scrisa pe pancartele protestatarilor, cu referire la politica de primire a refugiatilor a cancelarului german.

Citiți și:  FALȘI PATRIOȚI: George Simion și AUR-iștii au luat la palme doi oameni în piață, o femeie printre victime / VIDEO

„Merkel a devenit un pericol pentru tara noastra, Merkel trebuie sa plece”, a afirmat un purtator de cuvant al miscarii Pegida.

VEZI SI: Nazismul EXPLODEAZA in Germania: „Puneti imigrantii pe un vapor si SCUFUNDATI-L in Atlantic”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Un cometariu

  1. Hans-Paul Krestel

    Au fost peste 3000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.