Naționalismul Românesc. Aceasta este doctrina interzisă în România!

Câțiva o mimează, trădătorii sunt plătiți de afară s-o ducă în derizoriu și majoritatea o neagă cu desăvârșire. Se numește iluzia pluralității politice, ingredientul magic al surogatului supranumit: „democrația reprezentativă”. De ce?… pentru că așa se conduc coloniile, așa conduc invadatorii contemporani asupra invadaților.

Constatările „logice” de genul: nu am avut un  lider al românilor după Ceaușescu, un partid cinstit, sau nu am  avut o strategie de dezvoltare economico-socială după revoluție… corupție, hoții, ăia, ceilalți, etc., nimic altceva decât manipularea unui public profan și atomizat intelectual de promiscuitatea propagandistică dezlănțuită împotriva lui!

Realitatea este că nu am fost lăsați să avem un lider, nu ni s-a lăsat șansa de a avea și a acționa pentru realizarea vreunei strategii naționale, pentru că societatea este organizată de sistemul care a luat-o ostatică prin mirajul democrației reprezentative, iar ceea ce ni se întâmplă este rezultatul unui proces de otrăvire național, cu un virus administrat de elita cosmopolită fiecărei națiuni pentru a o îmbolnăvi, a crea dependență și a o controla… „în timp ce românii trebuie să fie înstrăinați de neam, de țară și de credință, risipiți și pierduți pentru totdeauna” Asta este o realitate!

Cât despre „corupția” subtil administrată de DNA și mass-media românească, aceasta face parte din elementele de control, acționând la deturnarea atenției de la sursa reală a cancerului care ne împiedică să ne gospodărim singuri țara și, mai ales, să ne-o apărăm de interesele transnaționale. Indiferent că vorbim de PSD, CDR, PNL, sau oricare alt „partid” care a fost sau este la putere din 1989 încoace, este obligat să joace după regulile scrise de afară. Cum ar putea fi altfel într-o colonie?

În Occident „furtul” este abordat diferit deoarece sistemul instaurat de mafia capitalistă a ajuns la maturitate. În Franța, spre exemplificare, interesele ascunse au reușit să acapareze integralitatea sistemului politic, toate pârghiile financiare și mass media, formând complexul „financiaro-mediatico-politic” – o vastă întreprindere a crimei organizate în care toți „angajații” lucrează la jefuirea națiunilor și dinamitarea suveranităților populare. Jaful organizat este ocultat cu desăvârșire de „presa liberă”, iar „politicienii” mențin aparențele votând și aplicând directivelor impuse de marele capital, întru exproprierea „legiferată” a patrimoniului național și predarea acestui pe mâna multinaționalelor. Capitalul transnațional a preluat ștafeta de la comuniști și inversând teoria marxistă, a ajuns la termenul soluției finale privatizând  structurile naționale.

Citiți și:  Academia Română acuză: reducerea numărului de ore de istorie și geografie și eliminarea limbii latine vor atenta grav la consolidarea în rândul elevilor a sentimentului identitar

Corupția, jaful financiar, asasinarea suveranităților și lichidarea națiunilor, există numai atunci când presa are voie să vorbească despre acestea, altfel se numește „democrație”, „economie de piață”, „libera circulație a bunurilor”, „piață liberă”, și favorita mea, „reforme”… adică codurile folosite pentru a impune măsuri abuzive populațiilor prinse în capcană.

Până nu demult,  omul avea încredere în ce vedea, ce simțea, ce-i spunea instinctul… astăzi realitatea a fost înlocuită cu formule de comunicare: nu mai aveți servici, uzine, pământ, produse românești în alimentare, sănătate, populație etc, se numește economie de piață. Și dacă nu-ți convine, vorba ambasadorului Hans Klemm, ești un antisemit!.. să înțelegem din asta că libertatea și independența unei națiuni sunt sinonime cu Holocaust, Shoah, crimă împotriva umanității… interesant, nu-i așa?

În acest „menaj à trois” – trinomul morbid al canibalilor cosmopoliți (capitalul transnațional, mass-media, „politicieni”), fără corupți la vedere, sau jaf „oficial” denunțat ca atare de „presa liberă”, se desfac națiunile și popoarele acestora. Crezând orbește în propaganda mass-media care lucrează la fabricarea consimțământului generalizat al maselor, oamenii sunt condamnați să creadă că problema lor constă în faptul că politicieni sunt incapabili, depășiți de situație, tâmpiți etc, iar soluția consistă în abilitatea de a vota la infinit pe cine trebuie. În acest joc al aparențelor înșelătoare, proprietarii sistemului câștigă de fiecare dată!… și înapoi la fermă cu restul animalelor.

În astfel de regimuri, nu numai că alegerile  sunt lovite de nulitate, dar sunt o opțiune colaboraționistă pentru că, prin votul nostru, participăm activ la întreținerea propriului jug,  justificând regimul de ocupație și starea de sclavie.

Naționalismul este singura doctrină politică  care permite dăinuirea unui neam și unei națiuni. Naționalismul nu este nici pro-U.E. nici pro-rus, nici pro-american și nici pro-tv, ci doar pro-România, PUNCTUM! Iar atunci când situația o cere, acesta își alege parteneriatele geo-strategice în mod suveran și în funcție de interesul suprem al națiunii! Nimeni nu poate  impune unei națiuni dependența față de un anumit regim politic, economic, sau militar, cu atât mai puțin așezarea unei armate străine pe teritoriul său, altfel se numește că este sub ocupație!

Citiți și:  Academia Română acuză: reducerea numărului de ore de istorie și geografie și eliminarea limbii latine vor atenta grav la consolidarea în rândul elevilor a sentimentului identitar

Țara noastră a fost desfăcută din temelie și călcată în picioare cu brutalitate pentru că, poporul și-a ignorat  înțelepciunea câștigată prin experiența de veacuri a vieții românești, scump plătită cu suferințele proprii, veac de veac, înțelepciune coborâta până în subconștient, infiltrată până în instinct. Românii au fost luați prin viteză de „democrație” și promisiunile ei corporatiste, de false prietenii și imaginare dușmanii, uitând experiența și cunoașterea inductivă prin care strămoșii noștri au verificat, an de an, secole de-a rândul, existența acestei realități ireductibile a frângerii omenirii în națiuni etnice concurente şi rivale, gata de a abuza oricând de un vecin care e slab fie prin însușirile rasei, fie prin situațiunile grele în care a fost pus de împrejurările istorice.

Fără naționalism, fără suveranitate, fără voință populară și, mai ales, fără o viziunea politică în acord cu fibra spirituală, identitară, istorică și culturală a unui neam, o națiune nu mai are capacitatea să supraviețuiască și este sortită dispariției. Naționalismul prin esență sa este garantul prezervării și continuității voinței Divine – tragedia zilelor noastre stă în neînțelegerea faptului că, Turnul Babel a fost distrus de Dumnezeu, iar vrăjmașii încearcă să-l ridice din nou peste civilizațiile noastre.

O națiune nu poate fi distrusă de politicienii trădători și nici risipită de interesele străine („caii nu mor când vor câinii”), dar poate fi îngropată de vie de prostia și indiferența unui popor care nu-și mai cunoaște trecutul, își uită Dumnezeul… „căci a Ta este împărăția și puterea și slava în veci. Amin!” Autor: Mihai Serban / Justitiarul.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Alexandru Balcu
Alexandru Balcu
2 ani in urma cu

Articol excelent, asa simt si eu. Raul este asa de mare incat asa-zis elitele Occidentale „si-au pus la bataie” si proprii cetateni. Bineinteles, nu de grija lor mor eu.
Pericolul vine la noi si dintr-o anumita jena sa-i spun, care inca nu s-a estompat, de a te declara Nationalist, avand in vedere ca a existat intr-adevar o confiscare a Nationalismului de catre regimul comunist sub conducerea lui Ceausescu. De aceea cred eu, multi oameni care interior sunt profund patrioti, resping Nationalismul care la modul instinctiv le apare ca o exagerare a calitatilor poporului Român (cel mai ospitalier, celmai viteaz, cel mai cel) si la o falsificare crunta a istoriei in acest sens.
Lupta este (si) pentru a-i face pe compatriotii nostri sa inteleaga ca Nationalismul este de fapt un sentiment instinctual, reactiv (pe principiul newtonian al actiunii si reactiunii din fizica). Este un sentiment total firesc. Si benefic, mai ales benefic, la nivel individual si comunitar. Asa cum organismul uman in mod involuntar secreta anticorpi pentru a lupta cu boala, asa actioneaza si constiinta nationala. A fi impotriva manelelor si tiganizarii României, ca si vehement impotriva primirii de asa-zis refugiati pe teritoriul tarii, este ceva 100% firesc pentru un orice om care vrea sa traiasca demn si liber in tara lui. Nu trebuie renuntat nici o clipa pentru a-i face pe concetateni sa inteleaga ca nu sunt nicidecum rasisti, xenofobi sau retrograzi daca au toleranta zero fata de aceste aspecte. Sa inteleaga ca in nici un caz nu trebuie sa-si reprime sentimentele care le vin firesc in suflet cand e vorba de tara lor, ca trebuie sa le afirme decent dar cu hotarare si curaj. Iar cei care incearca sa-si faca un rost in afara, cum se zice, dar nu pot scapa de sentimentul dezradacinarii orice ar face, ar face mai bine sa se intoarca acasa, asta inseamna ca tara are nevoie de ei si ei au nevoie de tara.
Vremurile sunt din ce in ce mai apasatoare in România, amenintarile potentiale sunt din toate partile, legile se fac si se desfac din ce in ce mai mult in spiritul nedreptatii, etc. Tocmai de aceea simt mai mult ca oricand ca locul meu e aici, in tara mea.

Alexandru Balcu
Alexandru Balcu
1 an in urma cu

Articol excelent, asa simt si eu. Raul este asa de mare incat asa-zis elitele Occidentale „si-au pus la bataie” si proprii cetateni. Bineinteles, nu de grija lor mor eu.
Pericolul vine la noi si dintr-o anumita jena sa-i spun, care inca nu s-a estompat, de a te declara Nationalist, avand in vedere ca a existat intr-adevar o confiscare a Nationalismului de catre regimul comunist sub conducerea lui Ceausescu. De aceea cred eu, multi oameni care interior sunt profund patrioti, resping Nationalismul care la modul instinctiv le apare ca o exagerare a calitatilor poporului Român (cel mai ospitalier, celmai viteaz, cel mai cel) si la o falsificare crunta a istoriei in acest sens.
Lupta este (si) pentru a-i face pe compatriotii nostri sa inteleaga ca Nationalismul este de fapt un sentiment instinctual, reactiv (pe principiul newtonian al actiunii si reactiunii din fizica). Este un sentiment total firesc. Si benefic, mai ales benefic, la nivel individual si comunitar. Asa cum organismul uman in mod involuntar secreta anticorpi pentru a lupta cu boala, asa actioneaza si constiinta nationala. A fi impotriva manelelor si tiganizarii României, ca si vehement impotriva primirii de asa-zis refugiati pe teritoriul tarii, este ceva 100% firesc pentru un orice om care vrea sa traiasca demn si liber in tara lui. Nu trebuie renuntat nici o clipa pentru a-i face pe concetateni sa inteleaga ca nu sunt nicidecum rasisti, xenofobi sau retrograzi daca au toleranta zero fata de aceste aspecte. Sa inteleaga ca in nici un caz nu trebuie sa-si reprime sentimentele care le vin firesc in suflet cand e vorba de tara lor, ca trebuie sa le afirme decent dar cu hotarare si curaj. Iar cei care incearca sa-si faca un rost in afara, cum se zice, dar nu pot scapa de sentimentul dezradacinarii orice ar face, ar face mai bine sa se intoarca acasa, asta inseamna ca tara are nevoie de ei si ei au nevoie de tara.
Vremurile sunt din ce in ce mai apasatoare in România, amenintarile potentiale sunt din toate partile, legile se fac si se desfac din ce in ce mai mult in spiritul nedreptatii, etc. Tocmai de aceea simt mai mult ca oricand ca locul meu e aici, in tara mea.