NASUL TV: Știrea secolului! | ELENA UDREA ESTE ÎNSĂRCINATĂ !!!

elena-udrea10-600x336

Fostul ministru Elena Udrea, aflată în arest, a fost dusă în dimineața zilei de joi la Spitalul Dimitrie Gerota pentru control ginecologic. Deşi a declarat că nu vrea să facă acest control, blonda a fost încătușată și așezată cu forța pe masa ginecologică.

Primul medic care s-a aplecat și a început controlul, a leșinat și a fost scos pe brațe.
Al doilea medic a leșinat și el. A fost adus medicul sub acoperire al spitalului.
Acesta a citit rapid instrucțiunile pentru situații de urgență și a început controlul. Însă abia a aruncat o privire spre locul cu pricina și a urlat de s-au cutremurat termopanele și așa vechi ale spitalului:
– Evrika !

Toți cei prezenți, adică gardienii și gardienele, șeful arestului, șeful spitalului și trimisul Patriarhiei l-au privit îngroziți.

  • E însărcinată, explică medicul, după care leșină și el.

La câteva minute după această scenă, prietena Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir, a postat pe Facebook următorul mesaj:

“Toate articolele şi bârfele apărute în presă că Elena Udrea ar fi cedat în timpul controlului şi că ar fi început să plângă sunt aberaţii şi minciuni.
Atitudinea sa la controlul ginecologic dovedeşte forţa interioară pe care o are: nu a plâns, nu a implorat, nu s-a dat cu mir, nu a citit acatiste, nu a leşinat şi nici nu i s-au găsit, din senin, boli de care nu avea cunoştinţă înainte. 
S-a descoperit însă că este însărcinată, ceea ce nu li s-a întâmplat multor aşa-zişi bărbaţi.”

Toată țara este în stare de șoc.

La România TV, avocatul Bolcaș se îndoiește că tatăl este Băsescu, deși aproape juridic e în curtea lui.

La Realitatea, Rareș Bogdan propune ca dacă e fată să se cheme Dene – Ana, iar dacă e băiat, Decebal să fie, că Traian ar bate la ochi. Intervine, scurt, CTP, care aduce aminte proverbul popular “Când țara trage să moară, altu` scula i se scoală”, insistând că a văzut de 50 de ori Fifty Shades of Grey și tot nu înțelege cui prodest sexul.

La B1 TV apare ipoteza că tatăl ar fi generalul Coldea, cel puțin în sens ocult.

La Antena 3 Mircea Badea se miră că cineva s-ar fi putut culca cu o persoană ca Udrea, dar speră că oricum nu e vorba despre Sfântul Duh, că atunci e nasol. (Își face câteva cruci, discret). Oricum, ideea ar fi că Udrea trebuie să nască în închisoare, nașii să fie Coldea și Kovesi, iar copilul să-i fie dat spre adopție lui Iohannis, că tot n-are.

La Jilava Tv, Dan Diaconescu lansează ideea că tatăl este unul din trei: Serghei Mizil, Mădălin Voicu sau Jean Maurer, dacă nu cumva chiar Ogică.

Patriarhul Daniel apare la Trinitas și arată că pune și el sechestru pe averea mamei, pentru a se asigura de taxa pentru botez.

Lucrurile sunt lămurite, în jurul prânzului, pe cristoiublog.ro:
„În fond, ce a spus ginecologul ? Că e însărcinată. Ce spune DEX despre acest cuvânt ? Păi spune clar că dacă este vorba despre un adjectiv ne referim despre o femeie gravidă, dar dacă este un substantiv, atunci vorbim despre cineva care a primit o sarcină. 
Să ne întoarcem la ginecolog. Era acoperit. Un ginecolog acoperit folosește cuvântul însărcinată în sensul de substantiv, adică Elena Udrea a primit o sarcină.
Ce fel de sarcină ? Rămâne de văzut. De pildă, sarcina de a demonstra că bancurile cu blonde sunt depășite, sau de a arăta că adevărul poate fi înlănțuit, dar nu trebuie să te pui cu o femeie dezlănțuită.”

Spre sfârșitul zilei, președintele Klaus Iohannis a comentat evenimentul în stilul său preferat, postând pe Facebook un mesaj din două silabe:
“Ghini”.
Președintele Iohannis are încredere în popor că va ghici restul.

Fain, fain, de trei ori, fain !

România are faino – sas.

Să vină guvernul Bleaga Gorghiu !
(Scuze, greșeală de tipar, am șters-o !)

Agenția „What the Hellvig News” –  Sursa: Nasul.tv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *