Nasul TV: Regele Mihai A MURIT dar nu are loc de veci!

A MURIT REGELE MIHAI? CEL PUTIN ASA ZIC CEI DE LA NASUL TV:

Regele Mihai a murit, decesul sau fiind ascuns atat de membrii Casei Regale dar si de autoritatile republicii, spun sursele mele. Contextul actual imi da toate motivele sa cred spusele lor. Unul este inalt functionar administrativ al Patriarhiei Romane iar celalalt amic de calatorii rustice al principelui Nicolae. Nu o sa va relatez exact cele spuse de catre cei doi, e drept, cu oarece teama la o cafenea in centrul Bucurestiului, inca de la mijlocul lunii decembrie 2015. O sa va spun doar motivele reale care sustin informatia potrivit careia regele Mihai a murit inca de acum cateva luni iar trupul sau neinsufletit sta in conservare intr-un laborator privat de langa Zurich. Asadar, pe langa luptele interne din cadrul Casei Regale sau greutatea in a decide succesorul la tron, principalul motiv pentru care moartea Regelui Mihai ar fi trecuta sub tacere este acela ca, potrivit regulilor unei monarhii, nu exista inca un loc de veci pentru acesta. Mai pe scurt, regele a murit de cateva luni dar nu exista inca un loc in care sa fie inmormantat conform uzantelor.

Teoretic si practic, regele Mihai ar trebui sa isi doarma somnul de veci alaturi de inaintasii sai la Curtea de Arges, recent declarat oras regal de catre chiar reprezentantii monarhiei. Necropola Regala de la celebra manastire a fost aleasa de Regele Carol I ca loc de veci pentru el si urmasii sai. (…)

Casa Regala a realizat faptul ca nici Mihai nu va avea un loc de veci asa cum se cuvine unui suveran. Rapid, s-a solicitat sprijinul Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului si s-a inceput degraba constructia unei noi necropole regale. In momentul de fata impunatorul edificiu, aflat chiar langa Manastirea Curtea de Arges, este realizat in proportie de 65% dar inca nu respecta rigorile inhumarii unui rege. (sursa: Nasul TV)

VEZI SI: Un rege care şi-a trădat ţara

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

2 comentarii

  1. la frigider, așteptând să încaseze duda drepturile de la stat. ajutor de înmormântare + pomenio pe 99 de ani

  2. Mihai Costescu

    Romania mai este monarhie?!!!!! Mai are rege?!!!! Ce bine au facut francezii! I-au scurtat pe toti de un cap si au rezolvat toate problemele legate de succesiune..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *