NASA: Pământul va fi în beznă, timp de 15 zile, în luna noiembrie (stire falsa aparuta in mediul online)

bezna

Specialiștii NASA susțin că Pământul va fi în întuneric total, în perioada 15 – 29 noiembrie 2016. Un astfel de eveniment s-a mai produs în urmă cu un milion de ani, informează newsformeplus.com.

Potrivit sursei citate, începând cu 15 noiembrie, ora 3:00 a.m, până pe 30 noiembrie, ora 16: 15 p.m, Pământul se va cufunda în întuneric din cauza unui eveniment astronomic între Venus și Jupiter. Mai exact, Venus va trece prin sud-vestul planetei Jupiter și va străluci de zece ori mai mult decât aceasta. Lumina venusiană va încălzi substanța gazoasă din care este format Jupiter, cauzând o reacție masivă.

Această reacție va aduce la eliminarea unei cantități mari de hidrogen în spațiul cosmic, care va intra în contact cu Soarele pe data de 15 noiembrie, ora 2:50 a.m. Hidrogenul va cauza o explozie masivă la suprafața Soarelui, care va duce la creșterea instantanee a temeraturii acestuia, cu 9.000 de grade Kelvin.

Exploziile care se vor produce pe suprafața Soarelui îi vor da o culoare bleu-gri. Soarelui îi vor trebui 2 săptămâni să capete culoarea galbenă, cu care suntem obișnuiți. Conform raportului în cauză, temperatura de pe suprafața Pământului va crește cu 8 grade Celsius și nu vor fi fenomene majore.

Oficialul NASA, Charles Bolden, a prezentat la Casa Albă un document de 1000 de pagini în care explică acest fenomen.

Cu toate acestea, unele surse acuză site-ul newsformeplus.com că acest zvon ar fi fals.

3 comments

  1. fals / adevarat -vom vedea la timpul respectiv . eu zic sa ramanem calmi.

  2. Popa Alexandru

    Sa spun drept noi romanii suntem in bezna de 20 si ceva de ani …..Deci 15 zile e ""floare la ureche""

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *