Nadia COMĂNECI a ramas gravida cu BĂNICĂ JR, în timp ce se iubea cu NICU CEAUȘESCU. A facut AVORT dupa ce Steafan Banica a fost DESFIGURAT de fiul dictatorului

Un apropiat al Nadiei Comăneci a oferit detalii incendiare despre trecutul amoros al marii campioane înainte că aceasta să părăsească România. Constantin Panait, omul care i-a organizat fuga Nadiei Comăneci în Statele Unite, în 1989 a prezentat cu lux de amănunte relația intensă dintre Nadia și Ștefan Bănică Jr., în perioada în care marea campioană se iubea și cu Nicu Ceaușescu.

Potrivit lui Panait, în anul 1987, Nadia a rămas însărcinată cu Bănică jr, motiv pentru care Starul rock and roll-ului românesc ar fi fost bătut de gărzile de corp ale lui Nicu Ceaușescu.

„În 1987, Nadia era cu Nicu Ceaușescu, dar și cu Ștefan Bănică jr. La un moment dat, Nicu a aflat de combinația dintre Bănică și Nadia și de faptul că ea rămăsese însărcinată cu actorul și și-a trimis gărzile la restaurantul „Odobești” din București, acolo unde știa că va veni Ștefan, că acolo cânta tatăl lui. Securiștii i-au dat omorul lui Ștefan Bănică jr, săracul de el, de l-au umplut de sânge! Imediat, Nadia a făcut avort”, a mărturisit Constantin Panait, potrivit stirilekanald.ro.

Constantin Panait care locuiește în America și are o firma de construcții a declarat că el însuși a fost iubitul Nadiei vreme de câțiva ani.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

73 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile