Muzica GROAZEI. Ce melodii folosea CIA pentru TORTURAREA deţinuţilor – VIDEO

music-torture-465x390

Agenții CIA si militarii americani foloseau melodii celebre pentru a tortura suspectii de terorism după atentatele din 11 septembrie 2001. Un top al celor mai folosite piese pentru torturarea deținuților include piese din genuri diverse de la hip-hop, la rock și chiar disco.

„Dacă aceeaşi melodie se ascultă timp de 24 de ore neîncetat, creierul şi funcţiile organismului cedează, gândurile sunt anulate, iar voinţa dispare cu totul. În acel moment, începe interogatoriul”, spunea Sergentul Mark Hadsell, specialist în psihologie, citat de BBC.

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a interzis folosirea muzicii la volum ridicat în timpul interogărilor. În același timp, deși ofițerii americani din CIA recunosc că aceste practici sunt neplăcute, s-a demonstrat că această formă de ”tortură” nu are efecte negative pe termen lung.

Topul celor mai folosite cântece:

 1. “The Real Slim Shady” – Eminem
 2. “Take Your Best Shot” – Dope
 3. “Dirrty” – Christina Aguilera
 4. ”Zikrayati (My Memories) ” – Mohamedel-Qasabgi
 5. “Babylon” – David Gray
 6. “I Love You” – The Barney Theme
 7. “Saturday Night Fever” – Bee Gees
 8. The Meow Mix theme
 9. “The Beautiful People” – Marilyn Manson
 10. “We Are the Champions” – Queen

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

 1. “We Are the Champions” – Queen , serios?

 2. Thomas Buddenbrook

  Eu cred că şi "Duminica mohorâtă" de Rezső Seress ar putea fi adăugată, având în vedere că toţi cei ce au ascultat-o s-au sinucis (atât de tare i-a "mohorât"). Recomand folosire ei ca melodie de dans la nunta fiicelor lui Obama sau a lui Putin.O metodă eficientă de a scăpa de duşmanii patriei, cu "mâinile curate".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.