MUTAREA-BOMBA care îl distruge pe Dragnea. Ponta se pregătește de o LOVITURA URIASA

Elena Udrea vine cu o terorie bombă, legată de evoluția Pro România. Aflată în Costa Rica, aceasta trage un semnal de alarmă: la modul în care e condus PSD, de către Liviu Dragnea, nume importante ar putea părăsi ”barca”.

Elena Udrea avansează ideea că, în curând, premierul Viorica Dăncilă ar putea să plece la Pro România.

”Situația lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susținute de el în diverse funcții publice importante, a căzut și povestea că femeile ar fi mai loiale și mai devotate decât bărbații. Nu m-ar mira dacă, după Grindeanu și Tudose, și Viorica Dăncilă ar trece la Pro Romania”, a scris, pe Facebook, Elena Udrea. Mesajul se încheie cu un smiley-face.

Liviu Dragnea se află într-un nou impas guvernamental, după episoadele rebeliunilor iscate de ex-premierii Grindeanu și Tudose.

Citiți și:  Udrea A RABUFNIT: 'Mă conving că mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier!'

Mai exact, potrivit surselor „Evenimentului zilei”, premierul Viorica Dăncilă nu numai că nu vrea să dea curs presiunilor lui Dragnea și să accepte adoptarea OUG-urilor vizând modificarea Codurilor penale, dar ea nu vrea nici să-l remanieze pe ministrul Justiției, Tudorel Toader, care se împotrivește acestor acte normative. Toader beneficiază și de susținerea liderului ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, care l-a informat pe Dragnea, în spatele ușilor închise ale coaliției, că nu este de acord cu o eventuală mazilire a acestuia.

Potrivit surselor citate, Liviu Dragnea intenționa să producă o debarcare a lui Tudorel Toader, pe care dorea să o împacheteze într-o remaniere „mai largă”, care ar fi vizat-o, printre alții, și pe Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, care deschide lista PSD pentru Bruxelles. Motivul este de domeniul evidenței: încă din vara anului trecut, Tudorel Toader refuză să-i facă pe plac lui Dragnea, atât în ceea ce privește deja proverbiala OUG privind amnistia și grațierea, cât și în cealaltă problemă, la fel de spinoasă, a modificării Codurilor penale prin OUG.

Citiți și:  Curtea de apel A DECIS: ”Traian Băsescu a fost BENEFICIARUL REAL al infracțiunilor din dosarul Elenei Udrea și al Ioanei Băsescu”

În pofida amplelor zvonistici, Dragnea preferă, potrivit surselor EVZ, două nume, când vine vorba despre potențialii urmași ai lui Toader la cârma Ministerului Justiției: Eugen Nicolicea, președinte al Comisiei juridice din Camera Deputaților, sau Toni Greblă, actual secretar general al Guvernului și fost judecător al Curții Constituționale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.