GENERAL

Mutare șoc făcută de Ucraina: Putin este distrus!

62244826

Vladimir Putin continuă războiul în Ucraina, iar președintele Volodimir Zelenski este departe de a fi dispus să cedeze. Liderul de la Kiev a făcut o mutare de ultim moment și, într-un ultim mesaj, el a cerut să se recunoască în mod oficial faptul că Rusia a devenit un stat terorist. În plus, acesta a mai transmis și o solicitare importantă.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a afirmat, într-un nou discurs, că lumea trebuie să recunoască în mod oficial faptul că “Rusia a devenit un stat terorist. El a vorbit despre bombardamentele din ultima zi, soldate cu zece morţi la Cernigău, unde s-a tras asupra civililor care stăteau la coadă ca să ia pâine.

“Din nefericire, coridoarele umanitare nu au funcţionat miercuri, Armata rusă nu a încetat bombardamentele, nu a garantat siguranţa. Suntem gata să scoatem oamenii şi să trimitem ajutor umanitar. Dar nu putem expune oamenii bombardamentelor pe şosea. Înţelegeţi-ne”, a spus liderul de la Kiev.

Zelenski a dat o veste tristă: Nu se ştie bilanţul deceselor
Zelenski a susținut că la Cernigău, ocupanţii au tras în civili care stăteau la coadă ca să ia pâine.

„Imaginaţi-vă. Zece oameni au murit. La Mariupol, în asediatul Mariupol, un avion rus a aruncat intenţionat o bombă pe teatrul din centru. Sute de oameni se adăposteau acolo. Clădirea a fost distrusă, Nu se ştie bilanţul deceselor. Inimile noastre sunt frânte de ce le face Rusia oamenilor noştri. Mariupolului nostru. Regiunii Doneţk… “, a spus preşedintele ucrainean.

Zelenski s-a adresat din nou şi ruşilor, dar şi liderilor occidentali. Acesta a cerut sprijin împotriva lui Vladimir Putin, întrebându-se retoric ce trebuie să se mai întâmple pentru ca liderii occidentali și cei ai NATO să răspundă pozitiv solicitării de închidere a cerului deasupra Ucrainei.

“Cetăţeni ai Rusiei! Cum este blocada voastră a Mariupolului diferită de cea a Leningradului din al doilea Război Mondial? Nu vom uita pe nimeni dintre cei ucişi de ocupanţi. Ce trebuie să mai facă ocupanţii, câţi oameni trebuie să mai ucidă ei pentru ca liderii occidentali, liderii NATO să răspundă pozitiv solicitării Ucrainei de închidere a cerului deasupra Ucrainei sau de a-i oferi ţării noastre avioanele de care avem nevoie cu disperare?”, a susținut liderul Ucrainei.

El a arătat că a comentat acest subiect și în discursul său către Congresul SUA. Zelenski a precizat că Ucraina a primit susţinerea puternică a americanilor, iar pentru asta îi este recunoscător preşedintelui Biden.

„Însă războiul nu se termină. Crimele de război ale Rusiei nu încetează. Economia Rusiei este în continuare capabilă să menţină maşinăria lor militară. De aceea noi pachete de sancţiuni împotriva Rusiei sunt necesare. Lumea trebuie să recunoască în sfârşit în mod oficial că Rusia a devenit un stat terorist. Ucraina are nevoie de mai multă susţinere. Chiar mai multă decât acum. Sisteme de apărare aeriană. Avioane. Suficiente arme letale şi suficientă muniţie pentru a-i opri pe ocupanţii ruşi”, a mai spus liderul de la Kiev.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.