Nu sta degeaba! MUTARE de ultimă oră a Elenei Udrea. Va iesi de la Targsor?

Apar noi informații în dosarul Elenei Udrea! Fostul ministru a Turismului a făcut mișcarea momentului, chiar din Penitenciarul Târgșor, unde se află după ce a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a formulat o contestație la executare. Acțiunea Elenei Udrea va ajunge pe masa judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

Judecătorii vor lua decizia cu privire la această cerere la data de 19 octombrie 2022.

În prezent, Elena Udrea se află în Penitenciarul Târgșor, după condamnarea definitivă la șase ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”. Acesta nu este singurul dosar în care este acuzat fostul ministru al Turismului.

Citiți și:  RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în dosarul 'Gala Bute'. Udrea NU-si va juca ULTIMA CARTE

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare într-un alt dosar
Într-un alt dosar privind finanțarea campaniei electorale din 2009, Elena Udrea a fost condamnată în primă instanță la opt ani de închisoare.

De asemenea, Ioana Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, a fost condamnată în prima instanta cinci ani de închisoare în același dosar.

Totodată, și Ioan Silviu Wagner, fostul director al Oil Teminal, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. În privința lui, instanța a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicate pe durata unui termen de încercare de cinci ani.

Omul de afaceri Francesco Giovanni Mario, acuzat și el în acest dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției. El a primit un an și șase luni de închisoare cu suspendare.

Citiți și:  ULTIMA ORA despre Elena Udrea! Anunțul venit chiar acum din Bulgaria

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.