“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Nu sta degeaba! MUTARE de ultimă oră a Elenei Udrea. Va iesi de la Targsor?

elena udrea despre scenariile din pdl la zi nu sunt excluse plecari individuale si cu cine e utila o apropiere 18450153 88656800

Apar noi informații în dosarul Elenei Udrea! Fostul ministru a Turismului a făcut mișcarea momentului, chiar din Penitenciarul Târgșor, unde se află după ce a fost condamnată definitiv la șase ani de închisoare.

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a formulat o contestație la executare. Acțiunea Elenei Udrea va ajunge pe masa judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

Judecătorii vor lua decizia cu privire la această cerere la data de 19 octombrie 2022.

În prezent, Elena Udrea se află în Penitenciarul Târgșor, după condamnarea definitivă la șase ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”. Acesta nu este singurul dosar în care este acuzat fostul ministru al Turismului.

Elena Udrea, condamnată la 8 ani de închisoare într-un alt dosar
Într-un alt dosar privind finanțarea campaniei electorale din 2009, Elena Udrea a fost condamnată în primă instanță la opt ani de închisoare.

De asemenea, Ioana Băsescu, fiica lui Traian Băsescu, a fost condamnată în prima instanta cinci ani de închisoare în același dosar.

Totodată, și Ioan Silviu Wagner, fostul director al Oil Teminal, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. În privința lui, instanța a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicate pe durata unui termen de încercare de cinci ani.

Omul de afaceri Francesco Giovanni Mario, acuzat și el în acest dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției. El a primit un an și șase luni de închisoare cu suspendare.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.