Muschi de vita la cuptor

muschi-vita

Ingrediente:

1, 25 kg muschi de vita

2 linguri piper negru proaspat macinat

2 linguri sare

2 linguri ulei vegetal

2 linguri cimbru proaspat, rozmarin si patrunjel

2 linguri mustar de Dijon

Mod de preparare:

Inainte de orice este bine sa incalzim cuptorul la 230 grade Celsius.

Se da  carnea cu sare kosher si piper.Intr-o tigaie de sote se incinge uleiul. Se prajeste carnea pe toate partile, apoi  se baga la cuptor pentru 10 minute, dupa care se lasa sa se raceasca.

Se amesteca ierburile tocate.Cand carnea este destul de rece pentru a o manevra, se da pe ea cu mustar Dijon si se acopera cu ierburi.

Trebuie bagata din nou la cuptor: 5-10 minute la 125 de grade pentru a fi in sange, 10-15 minute la 145 de grade pentru medium.

Se scoate  de la cuptor si se lasa  sa se raceasca 5-10 minute inainte de a o felia.

VEZI SI:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/