Munca nu-i o rusine nici daca esti sofer pe masina de gunoi. Prima femeie din Romania care lucreaza pe asa ceva iti explica in acest VIDEO

UNICĂ ÎN ŢARĂ. DANIELA CONDUCE O AUTOSPECIALĂ RER

Daniela Teişan este singura şoferiţă din ţară care conduce o autospecială pentru colectarea deşeurilor menajere. Lucrează la RER SUD SA în municipiul Buzău şi s-a acomodat perfect cu manevrarea mastodontului pe aleile înguste dintre blocuri. Deocamdată nu are maşina ei şi îi înlocuieşte pe conducătorii auto de la RER care sunt în concedii sau au libere.

Maşina pe care o conduce Daniela Teişan are, totuşi, dimensiuni considerabile iar pe aleile înguste dintre blocuri, unde mai sunt parcate şi alte maşini, poate fi destul de dificil să strecori ditamai mastodontul.

Şoferiţa de la RER este singura din societatea de ecologizare de la Buzău şi, după câte a auzit, este unică in ţară.

Chiar dacă nu toţi conducătorii auto cu care se întâlneşte pe traseu au o impresie favorabilă despre şoferiţe, în general, Daniela îşi vede de treabă şi se simte perfect la volan.

Daniela Teişan este căsătorită şi are doi băieţi.

Pasiunea pentru şofat i s-a transmis de la soţul ei care este tot coducător auto la RER SUD SA Buzău şi care a pregătit-o pentru autospecială. – Sursa: Campus TV

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

27 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile