“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NOUTATIPOLITICA

Mulțumim Ambasadorilor Străini Pentru Ipocrizie!

FB IMG 1521616141762

“Mulțumim ambasadorilor străini” – asta se proiecta pe clădirile din Piața Victoriei in timpul protestelor #rezist

Cum? Care ambasadori ?

– Ambasadorul Olandei care face presiuni să vindem portul Constanta?

– Ambasadorului Austriei , care i-a cerut lui Iohannis sã opreascã noul Cod Silvic, deși în țara sa au implementat din 2002 exploatarea sustenabilă a lemnului, motiv pentru care Schweighofer și-a mutat afacera in România și care l-a decorat pe Iohannis pentru serviciile aduse Austriei, asta după ce inițial patronul Schweighofer a fost decorat de Iliescu cu Ordinul Național pentru Merit în grad de Cavaler?

– Ambasadorului Germaniei, care după ce a chemat imigranții în țara sa, vrea să-i culce în țara noastră, care l-a decorat pe același Iohannis pentru înalte servicii aduse statului german (!).

Deja celebrului ambasador american Hans Klemm care înaintea erei Trump ne certa pentru că nu suntem de acord cu căsătoriile intre persoane de același sex, deși în Romania acestea sunt ilegale, iar 3 milioane de români tocmai au cerut un referendum in sensul garantării acestei stări de fapt prin constituție.

Pentru asta mulțumeau tinerii din Piața Victoriei ambasadorilor ?

Ooo, generație de slugi.

P.S. Au trecut aproape 200 de ani de la promulgarea Regulamentelor Organice ale caror garant este un ambasador. – Sursa: Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

2 comentarii

  1. Chestia asta cu imigrantii pe care Vestul vrea sa-i “descarce” cu arme si bagaje Est ma scoate din minti. De 10 ori ar trebui impuscati politicienii nostri de paie, tradatori de neam si tara.

  2. Chestia asta cu imigrantii pe care Vestul vrea sa-i “descarce” cu arme si bagaje Est ma scoate din minti. De 10 ori ar trebui impuscati politicienii nostri de paie, tradatori de neam si tara.

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.