Multiculturalism în România – Viol, Crimă și Incendiu în Capitală

O femeie care lucra ca menajeră a fost ucisă, iar asasinul a încercat să îşi acopere urmele şi a provocat un incendiu.

Suspect principal este un refugiat sirian, despre care anchetatorii cred că ar fi încercat iniţial să violeze victima. Bărbatul în vârstă de 32 de ani este un cunoscut al familiei în casa căreia s-a petrecut oroarea. El este în România din decembrie 2017.

Ceea ce se anunţa iniţial drept un incendiu minor izbucnit în vilă, s-a dovedit în final o crimă. Trupul victimei a fost găsit carbonizat, dar cu răni în jurul capului.

Poliţiştii de la Serviciul Omoruri au prins un posibil suspect, un refugiat sirian.

Bine ați venit în România multiculturală!

Parafrazând ce a spus și Sadiq Khan, primarul capitalei Londonistan (Londra), atacurile de acest fel sunt parte din traiul urban în marile orașe. Cetățenii sunt încurajați să fie vigilenți.

Dar este oare vigilența cetățenilor răspunsul potrivit la prezența a tot mai mulți străini aderenți unei religii și culturi incompatibile cu societatea europeană?

Poate că o soluție mai cinstită este expulzarea așa-zișilor refugiați și închiderea granițelor pentru indivizii ce nu posedă valori compatibile cu cele din spațiul european? Sau închiderea granițelor și punct.

Variante există, depinde de cetățenii urbelor să-și aleagă reprezentați care să le apere interesele, în special cele ce țin de siguranța comunității.

Ne aflăm în situația în care fenomene exclusiv occidentale încep să apară pe plaiurile mioritice.

Mai rău, apare și discriminarea pozitivă instituționalizată.

Refugiat în România din decembrie 2017, bărbatul este suspect şi într-un dosar de viol petrecut tot în Bucureşti. El a fost trimis în judecată, însă magistraţii au hotărât să fie cercetat în libertate, sub control judiciar.

Cum scapă violatorii din Londonistan, așa o scăpat și ăsta în 2017.

Dar nu e singurul:

Maşina unei doctoriţe din Iași a fost incendiată cu un cocktail Molotov.Principalul suspect este un student arab.

„Un arab mi-a dat foc la ma­şină, toată lumea ştie cine este persoana respectivă, însă poliţia nu face nimic.

Cu toate că sunt cinci camere de luat vederi, în centrul Iaşului se poate întâmpla o aşa grozăvie. Maşina era parcată în apropierea bulevardului Independenţei, la ora 5 di­mineaţa. Făptaşul a fost văzut de către vecinii de la bloc, sunt imagini pe camerele de luat vederi.

Eu am vecini arabi care mi-au spus ei cine este făptaşul. Mi-au spus că nu pot da declaraţii la poliţie.

Mi-a spart un geam şi mi-a aruncat în interior un cocktail Molotov. Maşina a ars total. Au fost pompierii, a fost poliţia, iar aceştia din urmă m-au anunţat pe mine, la ora 7 dimineaţa“,

Nici aici autoritățile nu au făcut nimic. Dacă n-au fost lăsate să facă, se poate specula, dar adevărul este că Ahmed, sau cum l-o fi chemând, este încă în libertate.

Iată că avem multiculturalism în România!

Nu doar așa-zișii “refugiați din calea războiului” sunt o bombă cu ceas, dar și studenții care vin în orașele universitare reprezintă un adevărat și constant pericol social.

Citeste mai multe pe Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile