Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NOUTATIPOLITICA

Ăsta a fost NUMIT PREFECT de premierul Marcel Ciolacu

Muică, ce prefect are Oltul!

prefect olt 1000x600 1

Mario de Mezzo, fostul directorul de comunicare al controversatei companii austriece Holzindustrie Schweighofer, a fost numit prefect de Olt de premierul Marcel Ciolacu.

În trecutul său, De Mezzo a bifat o serie de alte funcții printre care: fost director al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor (ORDA), în mandatul de premier al lui Ludovic Orban, în 2020, director al grupului editorial ALL (2010 – 2013), director al Fundației Principesa Margareta, co-președinte al Federației Editorilor, director al fundației Habitat for Humanity etc.

De asemenea, în 2019, De Mezzo fusese desemnat de PNL Slatina candidat la primăria orașului. Propunerea a fost contestată în interiorul partidului pentru că el a fost consilier al primarului PSD din Slatina, Gheorghe Păunescu.

Acum, Mario de Mezzo și-a eliminat din profilul de pe Linkedin funcția de la Holzindustrie Schweighofer și cea de consilier al primarului PSD, lăsând doar funcțiile de director al grupului editorial ALL (2010 – 2013), director al Fundației Principesa Margareta, co-președinte al Federației Editorilor, director al fundației Habitat for Humanity și a lucrat la cunoscutul ONG de mediu WWF.

Ultima experiență profesională menționată este cea de director general al companiei de IT Barandi Solutions.

In septembrie 2022, Newsweek scria:

Mario de Mezzo, director adjunct al ORDA (Oficiul Român pentru Drepturile de Autor) nu-i este suficient salariul de 106339 lei pe an (adică aproape 9000 de lei pe lună), așa că și-a mai luat un job secundar la Primăria Sectorului 5, de unde mai încasează 6.579 de lei plus un spor de condiții de muncă în valoare de 890 de lei. În plus, conduce mașina de la Amenajări Edilitare și Salubrizare SA, un operator de servicii publice.

Tot in 2022, investigatoria.ro preciza că în septembrie 2020 „după niște fricțiuni în partid, generate cel mai probabil de Raluca Turcan, care a vrut să-și impună un apropiat în fruntea instituției, De Mezzo a pierdut funcția de director al ORDA, dar pe 7 aprilie 2021, printr-o hotărâre a Guvernului României, liberalul revine în ORDA, pe o funcție secundară, cea de director general adjunct.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.