“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Motivul pentru care ciorile se impreuneaza cu cadavrele semenilor

Corvidele sunt pasari extrem de sociale, iar in cazul unora legatura ramane chiar si dupa moarte. Ciorile vii se strang uneori in jurul cadavrului camarazilor si incep sa scoata sunete puternice. Insa unele dintre ele merg mai departe, se imperecheaza cu cadavrul. Corvidele nu sunt singurele cu aceasta predilectie. Conform Live Science, cercetatorii au observat exemple izolate in cazul diferitelor specii de animale, de la rate la delfini, ce incearca se se imperecheze cu membrii decedati ai aceleiasi specii.

O echipa de cercetatori ce studiaza ciorile americane Corvus brachyrhynchos a descoperit raspunsul la aceasta practica bizara. Scopul lor a fost sa determine cat de frecvent are loc si ce sta la baza lui. Kaeli Swift, din cadrul Universitatii din Washington, a analizat in 2015 „funerariile” unei ciori, cand a observat un comportament sexual neobisnuit. In acel moment, ea impreuna cu echipa sa au identificat ca sunetul scos de catre corvide atunci cand observa o alta pasare moarta reprezinta un semnal de alarma. – ATENTIE: Acest articol nu face aluzie la tigani :)

Citeste totusi si: O echipă de la Antena 3, care s-a dus la Roman, să facă un reportaj despre condiţiile în care trăiesc ţiganii, a fost prădată chiar de subiecţii reportajului

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.