Moscova ar putea facilita acordarea cetateniei ruse europenilor “insultati spiritual si cultural in tara lor”

Rusia încearcă de câţiva ani să se prezninte lumii Occidentale ca o alternativă tradiţionalistă la dictatura seculară şi corectă politic a birocraţilor de la Bruxelles. Cea mai recentă luare de poziţie în acest sens a venit din partea lui Vitaly Milonov, preşedintele comisiei legislative a Parlamentului din Sankt Petersburg, care a transmis recent un apel către Ministerul Rus de Externe și Serviciul Federal al Migraţiei, prin care a propus simplificarea procedurilor de obţinere a cetăţeniei ruse pentru europenii care “se simt insultati spiritual și cultural în ţările lor”.

Propunerea oficialului rus îi vizează în primul rând pe europenii care sunt discriminaţi de stat în favoarea unor minorităţi sexuale sau religoase.

Dreptul familiilor de a trăi și de a-si crește copiii în conformitate cu sistemul lor traditional religios și în spiritul valorilor familiei tradiționale este încălcat în mod intenționat de către multe țări occidentale, a explicat Milonov, conform Interfax.

Dacă propunerea va fi acceptată şi aprobată, doctorii europeni care vor fi obligaţi să facă avorturi împotriva convingerilor lor religioase, primarii francezi care vor fi obligaţi să “căsătorească” cuplurile gay sub ameninţarea cu închisoarea, preoţii care vor fi acuzaţi de “homofobie” pentru că condamnă relaţiile între persoanele de acelaşi sex sau englezii care decid să poarte cruciuliţe la gât la locul de muncă, vor putea cu toţii să ceară cetăţenia rusă, în regim special, pentru a beneficia de asistenţă şi ajutor din partea Moscovei. Sursa: FrontPress.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *