MORI DE RAS! Bețivan, SCANDAL IMENS IN ORAS din cauza SEXY-PROFEI de franceza care il storcea de LICHID SEMINAL pt intinerirea tenului! „Ți-ai bătut joc de mine!”

BUZAU: Serenadă, dar nu seara, ci în zori. Și nu cu vorbe de dragoste, ci cu înjurături și amenințări. Scena s-a produs azi dimineață la un bloc de pe Bd. Unirii Sud.

Conform unor informații sumare, Julieta ar fi o profesoară, iar Romeo ar fi „un asistent de farmacie, rocker, bețivan și cu mai multe internări la Săpoca”.

Pe site-ul buzoienii.ro un utilizator a comentat: Va spun eu care este povestea. Acolo sta o fostă prietenă de a sa. Sa-i spunem “N”, să nu dăm nume .. deși toată lumea din Felinare cunoaște povestea. Respectiva e o profesoară și într-adevăr și-a bătut joc de el într-un fel. Cel putin asa zice el. Mă rog, nu doresc să-i dau numele respectivului deși chiar el a zis in toate felinarele de acest lucru referitor la cum a abuzat doamna profesoară de el. Chiar și așa, să facă scandal de dimineață și să deranjeze lume nevinovată nu-i frumos. Putea proceda altfel ..dar ce să-i ceri cuiva care a băut peste măsură.

Vezi: Panica in Buzau! O prostituata cu scabie a imbolnavit “un cartier intreg”!

LASA UN COMENTARIU