MORI DE RAS! Bețivan, SCANDAL IMENS IN ORAS din cauza SEXY-PROFEI de franceza care il storcea de LICHID SEMINAL pt intinerirea tenului! „Ți-ai bătut joc de mine!”

BUZAU: Serenadă, dar nu seara, ci în zori. Și nu cu vorbe de dragoste, ci cu înjurături și amenințări. Scena s-a produs azi dimineață la un bloc de pe Bd. Unirii Sud.

Conform unor informații sumare, Julieta ar fi o profesoară, iar Romeo ar fi „un asistent de farmacie, rocker, bețivan și cu mai multe internări la Săpoca”.

Pe site-ul buzoienii.ro un utilizator a comentat: Va spun eu care este povestea. Acolo sta o fostă prietenă de a sa. Sa-i spunem “N”, să nu dăm nume .. deși toată lumea din Felinare cunoaște povestea. Respectiva e o profesoară și într-adevăr și-a bătut joc de el într-un fel. Cel putin asa zice el. Mă rog, nu doresc să-i dau numele respectivului deși chiar el a zis in toate felinarele de acest lucru referitor la cum a abuzat doamna profesoară de el. Chiar și așa, să facă scandal de dimineață și să deranjeze lume nevinovată nu-i frumos. Putea proceda altfel ..dar ce să-i ceri cuiva care a băut peste măsură.

Vezi: Panica in Buzau! O prostituata cu scabie a imbolnavit “un cartier intreg”!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.