MONSTRUOS: Tipul Ăsta s-a Desfigurat Pentru “Drepturile Omului”

DIAVOLII AU SCĂPAT PE PĂMÂNT!

Dacă aveți copii lângă voi, trimiteți-i în camera lor, s-ar putea să rămână traumatizați pe viață dacă văd așa ceva:

Ce duhuri rele au pus stăpânire pe mintea omului provocându-i nebunia de a se auto-desfigura în halul acesta?

În primul rând este un imens risc medical, fiind foarte ușor să faci puroi de la cercei în buze și față, doctorii nu recomandă.

În al doilea rând, și acuma o să fac un pic de (((psihanaliză))), e un strigăt vulnerabil pentru atenție. Neavând un caracter autentic și încredere de sine, se exprimă prin briz-brizuri cu ajutorul cărora își construiește o identitate. Și desigur prin orientarea sexuală dubioasă.

Citiți și:  Cozmin Gușă: Am informații că Nicușor Dan este HOMOSEXUAL. Îl aștept să-mi confirme asta

Să povestim despre ce spune prin cuvinte, chiar dacă este mai puțin relevant decât ce transmite prin aspectul bolnăvicios; aceleași baliverne despre acceptare, spunand ca este importantă pentru egalitate, ca să nu fie diferențe între oameni, în aceeași fraza recunoscând că unii sunt grași, frumoși, urâți, bătrâni, de orientări diferite. Diferențe între oameni vor fi mereu, să gândești altfel este o utopie nerealizabilă. Apoi o arde cu drepturile omului și căcat.

Dar despre drepturile oamenilor de a-și proteja copiii de la traume psihologice nu vorbește. Cu siguranță este un drept pe care îl încalcă.

Am ajuns să trăim vremurile în care drepturile unui singur individ pot submina drepturile comunitații, majorității.

Citiți și:  Vaccin periculos împotriva fiinţei naţionale

Și cine sunt susținătorii ăștia LGBT-iști care cu tupeu militează pentru răsturnarea ordinii, a moralității, a însăși democrației (dictatura majorității) ?

Niște rebuturi, dejecții ale naturii și accidente genetice care întorc pe dos valorile, declarând urâtul frumos și corupția virtute.Pe lângă asta pretind că vor dragoste fără bariere, când propagă ură pentru tot ce e curat.

Deci ce sunt ei?

MONȘTRI! – Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile