„Monstrul din Caracal” i-a îngrozit pe anchetatori în timpul audierilor: „Mima un act sexual, La un moment dat, colegei mele i-a propus să vină cu el în cameră matrimonială de la penitenciar”

Avocatul familiei Melencu a dezvăluit informații șocante despre comportamentul obscen al lui Gheorghe Dincă. „Monstrul din Caracal” i-a îngrozit pe anchetatori în timpul audierilor.

Invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu, avocatul familiei Melencu a vorbit despre gesturile obscene făcute de Gheorghe Dincă în timpul audierilor.

„Ne arăta degetul, mima un act sexual, scotea limba ca și când ar fi fost năpădit de poftă, iar procurorii nu făceau nimic ca să-l potolească. La un moment dat, colegei mele i-a propus să vină cu el în cameră matrimonială de la penitenciar. Ceea ce vă povestesc a durat ore în șir și a fost filmat cu trei camere, așa că se poate verifica foarte ușor ceea ce vă spun”, a dezvăluit avocatul.

Tonel Pop a mărturisit că bănuiește că a existat o înțelegere între Gheorghe Dincă și anchetatori, atitudinea lor fiind mai degrabă prietenoasă decât profesionistă.

„Aveau grijă de el să nu răcească, îi dădeau ceiuț când îi era frig, când era cald, îi dădeau apă rece. Singura reacție a procurorului Vasilescu a fost atunci când, exasperat, la un dat, mi-am făcut cruce. Atunci s-a enervat și m-a amenințat că ne amendează”, a adăugat reprezentantul familiei Melencu.

LASA UN COMENTARIU