Monstrul din Caracal a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre răpirea şi moartea Luizei Melencu

Criminalul în serie din Caracal, Gheorghe Dincă, a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre răpirea şi moartea Luizei Mihaela Melencu.

În urmă cu aproximativ zece zile, Dincă, aflat în închisoare, a decis, din nou, să vorbească cu anchetatorii şi să ofere mai multe detalii despre cele două fete pe care le-a răpit şi le-a ucis în casa sa din Caracal.

Cu aceeaşi ocazie, Dincă a recunoscut şi că a avut un complice, în persoana lui Ştefan ‘Fane’ Risipiceanu, acesta fiind reţinut de procurorii DIICOT şi ulterior arestat preventiv pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu.

În faţa anchetatorilor, Dincă a povestit tot ce s-a întâmplat în luna aprilie, atunci când a luat-o la ocazie pe Luiza Melencu, cum a răpit-o, cum a violat-o şi în final, cum a omorât-o.

Iniţial, monstrul din Caracal a explicat că Luiza a fost cea care i-a făcut cu mâna pentru a o lua la ocazie pe 14 aprilie 2019, în Caracal.

Fata din comuna Dioşti a plecat de acasă, în acea zi, pentru a merge la Caracal să scoată bani de la un bancomat.

Luiza a fost ţinută în viaţă aproape o săptămână
După ce a luat-o la ocazie, Gheorghe Dincă a lovit-o pe Luiza şi a legat-o, iar apoi a dus-o în casa sa din Caracal.

În momentul în care a ajuns în curte cu maşina, Fane Risipiceanu l-a surprins cu fata în maşină, iar Dincă i-a explicat că a adus-o pentru a întreţine relaţii intime cu ea şi l-ar fi lăsat şi pe Risipiceanu să o abuzeze.

Înainte de viol şi după, Gheorghe Dincă a recunoscut că a bătut-o crunt pe Luiza, dar şi că a abuzat-o împreună cu Ştefan Risipiceanu.

Totuşi, Dincă a declarat că Luiza a fost ţinută în viaţă aproximativ o săptămână, în casa sa, până când s-a stins din viaţă în urma unei bătăi.

Complicele lui Dincă a explicat, ieri, în faţa instanţei, în timpul propunerii de arestare preventivă, că a participat la mai multe violuri, însă nu a abuzat-o pe Luiza.

De asemenea, când a fost reţinut, Risipiceanu i-a întrebat pe poliţişti de ce l-au încătuşat: ‘că nu am violat pe nimeni’, cu toate că nimeni nu îi spusese că a fost reţinut pentru viol.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile