Monica Pop, ipoteză-bombă: Pacienţii de la Piatra Neamţ nu au murit din cauza incendiului

Tragedie de nedescris în urma incendiului izbucnit la secția ATI a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț! Bilanțul a ajuns la 10 decese.

În acest context, doctorul Monica Pop, directorul Spitalului Clinic de Urgenţe Oftalmologice, aruncă o adevărată bombă în spațiul public.

Pop spune că decesul victimelor a survenit foarte repede, iar informaţiile acumulate până în prezent indică faptul că nu focul ar fi cauza directă morţii pacienţilor.

„Există în fiecare spital un plan care trebuie activat în astfel de situaţii, sper că a fost activat. N-am înţeles de ce nu sunt transferaţi (n.r. – pacienţii evacuaţi) la Bacău, unde există un spital la fel de mare ca şi cel din Piatra Neamţ. Acum trebuie închisă şi această secţie COVID (…) Motivele pot fi multe, oxigenul întreţine arderea. Dacă izbucneşte un incendiu în Secţie ATI, este nenorocire. Sunt foarte curioasă de ce s-a întâmplat. Oamenii aceia, după părerea mea, nu au decedat din cauza incendiului, pentru că nu moare nimeni atât de repede.

Sigur, categoric. Poate fi şi intoxicaţie cu monoxid de carbon. E foarte greu de spus de ce s-a întâmplat aşa şi de sunt atâţi oameni care şi-au pierdut viaţa atât de repede„, a spus Monica Pop, la Antena 3.

Sursa: bugetul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.