GENERAL

Momentul în care un pieton se aruncă în faţa unui autobuz în Cluj. Călătorii „au zburat“ şi au căzut ca popicele / VIDEO

e4cf

Pieton inconştient la Cluj, la un pas să provoace o tragedie. Un şofer de autobuz a evitat la limită un pieton nerăbdător, care s-a aruncat pe trecerea de pietoni, deşi culoarea semaforului era roşie.

Camerele de supraveghere din autobuz au filmat gestul pietonului inconştient, care a scăpat întreg, cât şi haosul creat în autobuz, conform ziardecluj.ro.

După frâna pusă de şofer, călătorii „au zburat”, au căzut şi s-au lovit unii de alţii şi de barele de susţinere. Unii dintre călători nu au fost la fel de norocoşi, ca pietonul.

O femeie de 66 de ani a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale, în timp ce un tânăr s-a lovit grav de o bară din autobuz.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.