Momente HALUCINANTE la Realitatea TV după miezul nopții! Manda, total incoerent, părea ori beat, ori drogat!

Momente halucinante azi-noapte, la Realitatea TV, după miezul nopții, cu Claudiu Manda, senator PSD și șeful Comisiei SRI din Parlamentul României. Manda, total incoerent, părea ori beat, ori drogat! Făcea pauze lungi în propozițiile pe care le începea și a stârnit confuzie în rândul invitaților din platoul emisiunii lui Rareș Bogdan!

Manda a intrat prin telefon undeva în jurul orei 0.20. Pentru a explica de ce nu mai vine azi fostul număr doi din SRI la audieri în comisia pe care o conduce. Vă reamintim pe scurt că Manda a ieșit luni după amiază să spună că generalul Coldea nu va mai fi audiat marți, așa cum era planificat și anunțat oficial, pentru că este „puțin răcit”. Ziare.com l-a sunat pe Coldea să-l întrebe dacă este adevărat ce-a spus Manda și generalul a infirmat, spunând că Manda minte, că el n-a cerut nicio amânare.

Citiți și:  Rares Bogdan ii da LOVITURA de gratie lui Orban. Alerta

Ce a încercat Manda să spună la Realitatea? Că, de fapt, și el și Coldea au spus adevărul!!! Și că, da, Coldea i-a spus, așa, cu titlu informativ că ar fi un pic răcit, dar că altul a fost motivul pentru care s-a amânat audierea. Manda a încercat să spună că, de fapt, comisia și-a dat seama că de la ora 14.00, de când era programată să înceapă audierea, n-ar fi avut timp suficient să termine și s-ar fi prelungit în noapte.

VEZI SI: KOVESI darama din temelii ANTENA3: o noua aparitie publica de impact dupa atacul esuat al lui Tudorel. Este vizat VOICULESCU

Citiți și:  Asta e știre! BREAKING NEWS! FMI, alocații, pensii. Rareș Bogdan, după alegeri: ”AȘA stau lucrurile!”

A bătut câmpii, părea chiar blocat în fraza asta, că la Maior a durat 6 ore și că pe Coldea au să-l întrebe mult mai multe lucruri și că la data la care va fi audiat va fi chemat de la ora 11.00. Voi realizați, oameni buni?

Mai mult, de fiecare dată când era întrebat dacă amânarea audierii lui Coldea are legătură cu Dragnea și cu Congresul PSD de sâmbătă omul se bloca și se bâlbâia. O lua de la capăt cu fraza cu Maior și cu durata… Cine a văzut live acest spectacol grotesc poate să confirme.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

3 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile