MOMENTE DE TOATA JENA SI IPOCRIZIE DUSA LA EXTREM: Băsescu și Rareș Bogdan AU PLANS în direct! Momente emoționante de Ziua Națională

Fostul președinte, Traian Băsescu și europarlamentarul Rareș Bogdan au plâns în direct. Au fost momente emoționante trăite impreună de Ziua Națională a României. Totul s-a întâmplat la România TV, acolo unde cei doi au fost invitați într-o emisiune.

Momente emoționante de Ziua Națională. Fostul președinte, Traian Băsescu, a fost surprins cu lacrimi în ochi, în direct la România TV. Nu a fost singur. Invitat în aceeași emisiune, și europarlamentarul PNL a fost extrem de emoționat.

Traian Băsescu și Rareș Bogdan au fost surprinși în lacrimi, în direct la România TV. Cei doi au fost invitați într-o emisiune, de Ziua Națională. Emisiunea avea ca subiect legătura dintre România și Republica Moldova.

Citiți și:  A explodat scandalul in coalitie. Ciolacu cere o ședință ”de urgență” după declarațiile lui Rareș Bogdan

După ce în studio s-au intonat mai multe cântece patriotice, privitoare la unirea României cu Republica Moldova cei doi au fost extrem de emoționați. La finalul momentului, Rareș Bogdan și Traian Băsescu aveau lacrimi în ochi și cu greu își găseau cuvintele.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.