Moment dificil in direct pentru Catalin Maruta din cauza unui TRAVESTIT

cora1

Catalin Maruta a fost pus, luni, intr-o situatie dificila de catre doi invitati din emisiunea sa de la Pro TV.

Florin Valea,militarul care s-a retras din concursul “Masterchef”, motivand ca nu poate sa lucreze alaturi de travestitul Cora, pe numele adevarat Paul, a incercat sa isi justifice gestul.

“As vrea sa subliniez ca nu am declarat razboi nimanui. Nu i-am adresat nicio jignire domnului Paul. Ii zic Paul ca e barbat, il consider barbat. Am parasit acel concurs, deoarece nu ma simteam in largul meu. As vrea sa subliniez ca il respect ca om, dar nu vreau sa intru in comuniune cu el. Eu sunt crestin si nu respect pacatul lui, nefirescul lui. Acest lucru sfideaza legile firii si altereaza sanatatea creatiei. O relatie normala e intre un barbat si o femeie. Acesta este bunul mers al lucrului. Asa se nasc copiii”, a declarat Florin.

Citiți și:  Un actor homosexual și negru a fost condamnat de un juriu pentru că și-a înscenat un atac „rasist” asupra sa

Cora a explicat ca atunci cand merge pe strada este imbracat ca barbat, dar ca, potrivit regiei, in emisiune a trebuit sa joace rolul de travestit.

“Nu ai putea sa lucrezi cu un travestit daca ar fi la acelasi loc de munca cu tine?”, l-a intrebat Catalin Maruta pe militar.

“Cu un homosexual as putea, dar nu cu un travestit. Domnul Paul ca si barbat arata ok. Eu fac mult sport, merg cu bicicleta si nu am picioarele dansului asa musculoase”, a spus Florin, precizand ca imaginea Corei in femeie se incadreaza “intre patetic si grotesc”.

maruta

Catalin Maruta i-a luat apararea Corei, dar a fost pus intr-o postura dificila de militar. “Catalin, in felul in care arata Paul l-ai putea invita acasa sa il vada David? L-ai lua acasa sa se joace cu David?”, l-a intrebat Florin pe prezentatorul emisiunii.

Citiți și:  Un actor homosexual și negru a fost condamnat de un juriu pentru că și-a înscenat un atac „rasist” asupra sa

“Stii cum e? Nu trebuia sa o iei pe Cora acasa si la urma urmei nu e nicio jucarie sa spui ca o iei sa o arati”.

“L-ai lasa pe David in grija lui?”, a continuat Florin.

“Nici tu nu trebuia sa iti lasi copilul in grija Corei”, a raspuns Maruta, fara sa ofere un raspuns clar, asa cum astepta Florin.

“Vezi? Nici tu nu il accepti in totalitate”, a fost replica fostului concurent de la MasterChef, care a precizat ca nu ar fi vrut sa ajunga intr-o faza inaintata a concursului si sa stea in aceeasi casa cu Cora.

Totusi, el a adaugat ca daca ar fi stiut ca travestitul urma sa paraseasca emisiunea in cateva editii, ar mai fi ramas in concurs.

download

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu