Moartea unui cântăreţ din România face ocolul lumii! Tabloidele, în alertă

 

Jurnaliştii britanici de la Daily Star şi The Sun au preluat subiectul morţii manelistului Tavi Puştiu, care a decedat în urma unui accident groaznic.

Tavi Puştiu se afla în maşină cu o femeie despre care s-a spus că era soţia lui şi a murit pe loc după ce cuplul a fost lovit în plin de un tren.

Accidentul a avut loc sâmbătă după-amiază, pe strada Gârlei din Ploiești. La volan era femeia, care în prezent este internată în stare gravă.

„Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor privind trecerea pe calea ferată”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției despre accindentul fatal.

Descris ca un „cântăreţ în ascensiune”, Tavi Puştiu a atras atenţia jurnaliştilor britanici cu mesajul premonitoriu despre „trenul greşit”.

Respectiva postare fusese lansată pe Facebook cu o lună înainte de moartea violentă: „Într-o zi, trenul greșit te va duce la destinația potrivită.”.

Femeia care conducea s-a uitat în stânga şi în dreapta pentru a se asigura că nu trece niciun tren, dar verificarea a fost făcută superficial şi foarte rapid.

Gestul l-a costat viaţa pe manelist şi medicii se tem că şi femeia ar putea pierde lupta pentru propria-i viaţă din cauza traumatismelor severe.

Cu doar câteva secunde înainte de impactul fatal, Tavi Puştiu transmitea în direct pe Facebook în timp ce asculta o manea la radio.

Când şi-a îndreptat privirea sprea calea ferată, el a mai apucat să vadă doar cum venea trenul spre el şi cea care conducea. A strigat înfiorat, dar a fost prea târziu…

„Tavi Pustiu, în vârstă de 29 de ani, a fost considerat una dintre vedetele României în ascensiune înainte ca viața sa să fie scurtată tragic”, scriu cei de la Daily Star.

Trenul care i-a lovit pe cei doi călătorea între Maneciu și Ploiești Sud, iar poliția a spus că pompierilor le-a fost foarte greu să-i scoată pe cei doi dintre fiarele contorsionate.

Tavi Puştiu avea 29 de ani, în timp ce femeia care se află în stare critică la Terapie Intensivă era mai tânără cu 5 ani decât el.

Evz.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *