Moartea lui Emi Pian. O minciună! Totul a fost o minciună. Apare liderul Duduienilor

Despre moartea lui Emi Pian s-au scris atâtea în ultimele zile, dar una dintre cele mai importante informaţii despre acest caz incendiar a ieşit recent la suprafaţă.

În prim-plan apare liderul clanului Duduianu, cel care poate fi socotit membrul fondator al grupării interlope, adică Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian.

Părintele răposatului se află în spatele gratiilor de la Penitenciarul Rahova, fiind acuzat de tentativă de omor, dar nu a aflat nici acum că Emi Pian a murit înjunghiat.

În februarie 2019, Nicolae Duduianu lovea intenţionat un bărbat cu maşina, conform informaţiilor Poliţiei Capitalei: „În fapt, în seara de 7 februarie, în jurul orei 20:00, un bărbat de 39 de ani, angajat în traversare, la culoarea verde a semaforului, la intersecţia str. Buzoieni cu Calea Rahovei, a fost acroşat de un autoturism, care, după ce l-a lovit, a părăsit locul.

Din datele rezultate în urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi a audierii unor martori, a rezultat că între pieton şi conducătorul auto a existat un schimb de replici, pe fondul faptului că bărbatul angajat în traversare ar fi lovit cu piciorul autoturismul care nu îi cedase trecerea.

La acel moment, şoferul ar fi accelerat şi l-a lovit cu intenţie pe pieton, trecând cu roţile peste picioarele acestuia. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.”

Emi Pian a fost înmormântat duminică, după 4 zile de priveghi, dar tatăl său n-a aflat nici ieri teribila veste care a lovit în plin clanul Duduianu.

La puţin timp după moartea lui Emi Pian, săptămâna trecută, în noaptea de luni spre marţi, s-a zvonit că tatăl lui a făcut infarct.

În cele din urmă, informaţia a fost infirmată de Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP):

„Având în vedere vehicularea în spațiul public a unor informații care vizează Penitenciarul București-Rahova, vă comunicăm faptul că unitatea de deținere nu a înregistrat, astăzi, 04.08.2020, niciun deces/nicio urgență medicală în rândul persoanelor private de libertate custodiate.”

În prezent, bătrânul nu a fost informat de copiii lui în legătură cu tragicul eveniment din cauza temerilor că o astfel de veste i-ar putea fi fatală.

Nicolae Duduianu are probleme mari de sănătate în spatele gratiilor, iar un eventual şoc emoţional i-ar putea fi fatal.

Inclusiv Viorel Gongoi, unchiul lui Emi Pian și unul dintre liderii comunității rome, susţine această variantă:

„Am vorbit personal cu domnul Duduianu Nicolae. Sub prestație de jurământ l-am mințit că Emi nu a murit, pentru că este foarte bolnav și ne este frică să nu pierdem doi oameni din sânul nostru.

Numai în momentul în care comisia penitenciarelor îi va da drumul și îi va da voie să asiste, va lua legătura el, personal, cu realitatea de afară”, a declarat Viorel Gongoi la Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *