MOARTE TERIBILA. A sfarsit CARBONIZATA după o petrecere data in apartamentul sau


Trupul carbonizat al unei tinere în vârstă de 22 ani, din Buzău, a fost descoperit de pompieri în apartamentul care a fost distrus de flăcări în această dimineaţă.

Valentina era chiar proprietara apartamentului, iar vecinii spun că în locuinţă a avut loc o petrecere, înainte de izbucnirea incendiului devastator.
Trupul Valentinei, proprietara apartamentului, găsit carbonizat după o petrecere
Valentina Daniela, o tânără în vârstă de 22 de ani, din Buzău, locuia singură în apartamentul situat la etajul 9. Mama fetei ar fi plecată la muncă, în Italia, iar despre tatăl ei momentan nu sunt informaţii.

În apartamentul distrus de incendiu ar fi fost organizată o petrecere pe timpul nopţii, iar după ce s-a terminat, în jur de ora 6 dimineaţa, apartamentul a luat foc din motive încă necunoscute. Tânăra, care probabil dormea, a pierit în flăcări, trupul ei fiind descoperit de pompieri după stingerea incendiului.
Aproximatv 30 de persoane au fost evacuate din bloc, preventiv, de pompieri, care au avut o misiune foarte dificilă de stingere a incendiului, din cauza înălţimii foarte mari la care au fost nevoiţi să intervină.

Pompierii şi poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele probabile ale producerii incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.