Mitul Românului ignorant

Pentru a înfrânge un popor este nevoie mai întâi să îl distrugi din punct de vedere psihologic. Ofensiva psihologică împotriva poporului Român este dusă pe toate fronturile posibile.

        Arma de bază a ofensivei psihologice este reprezentată de crearea unui complex de inferioritate a cărui efect trebuie să fie atât de puternic încât o mare parte din popor va trebui să creadă că are nevoie de un străin care să îi aleagă calea.
       Noii Românii nu avem nevoie de un străin care să ne arate calea, fiindcă noi singuri ne putem crea un viitor măreţ fără a avea un salvator din exterior.

Mitul Românului ignorant trebuie spart deoarece el reprezintă doar un mod prin care suntem atacaţi psihologic.Acceptând acest mit ne vom confrunta cu un nou complex artificial creat în scopul de a ne face să ne pierdem încredere în propriile noastre puteri.

     Un argument forte care va combate elanul celor care vor să ne convingă că avem nevoie de un străin care să ne arate calea este reprezentat de modul în care puterile coloniale vroiau să distrugă populaţia băştinaşă şi anume ,  crearea unui complex de inferioritate, distrugerea elitei populaţiei respective şi transformarea populaţiei respective într-o turmă ascultătoare care nu numai că nu va reacţiona atunci când existenţa îi va fi pusă în pericol ci-şi va accepta soarta jalnică ca fiind normală!
        Nu-i aşa că sună idiot?!?!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
cristian
cristian
7 ani in urma cu

Si asta cu ajutorul televizorului e.g. canalele lui voiculescu si alti moguli din parlament.