Mitul Integrării. Un articol de exceptie ce merita citit si distribuit

De vreo 200 de ani, o iluzie tâmpită tot circulă în lumea europeană. O iluzie pe cât de tâmpită, pe atât de periculoasă.

Este vorba despre mitul integrării barbarilor, un mit care pretinde că aceste popoare , nefiind în stare în istoria lor milenară de a crea o civilizație cât de cât funcțională, ar putea cumva fi aduse la lumină, prin ajutorul oferit de către popoarele europene.

Nu știu să spun exact de unde a pornit această iluzie. Poate s-a născut odată cu iluminismul, poate s-a născut din doctrina egalitară a creștinismului, poate a fost răspândită de o mână criminală, nu știu.

Ce știu este că ea trebuie să dispară cât mai repede pentru că, pune în pericol însuși ființa națională a popoarelor ce țin omenirea pe linia de plutire.

Să luăm câteva exemple concrete, din țară pentru a spulbera orice urmă de îndoială cum că acest mit este o adevărată amenințare la adresa lumii civilizate:

Oficial, România are o populație țigănească de vreo 600.000 de suflete. Neoficial, cifra variază între 1,5 și 3 milioane. La drept vorbind, nici nu mai contează numărul fiindcă sunt destui să ne facă viața un iad în țară și imaginea praf în străinătate.

Cuprinși de aceeași iluzie neghioabă care persistă și astăzi asupra elitelor actuale românești, elitele din secolul al XIX s-au gândită că, scoțând pe țigani din robie îi vor face cetățeni onorabili și productivi ai societății.

Acum știm cu toții că abolirea sclaviei pe meleagurile noastre n-a făcut decât să dea drumul țiganilor să se împrăștie și să își facă de cap în țară, nu i-a transformat în mod magic în români onorabili.

Vine secolul 20 și la jumătatea lui, odată cu creșterea semnificativă a numărului de țigani, acum beneficiari cu drepturi egale ai sistemului de maternitate și sănătate, vine și comunismul. În cretinismul lor egalitar, comuniștii au încercat să-i sedentarizeze pe țiganii nomazi, le-au dat locuri de case, ba chiar le-au și construit locuințe.

În zadar, nu au făcut decât se le ofere o bază de operațiuni de unde țiganii să își proiecteze teroarea asupra societății. Ghetourile lor au devenit adevărate focare de mizerie și infracționalitate, unde numai ei pot trăi.

Iată vin și anii 90 și odată cu ei libertatea, democrația și visul integrării europene.

Monstruasa uniune în gura căreia România avea să se arunce cu capul înainte a pus, printre altele, ca drept condiții ale integrării europene, tratamentul preferențial al minorităților și încercarea de integrare a lor în societate.

Citiți și:  Sfârșitul „alternativei” Trump – Înăbușirea NAȚIONALISMULUI la nivel mondial

Și uite așa, într-o Românie mai tot timpul afundată în dificultăți economice, milioane de euro s-au scurs în programele pentru țigani.

Conform unui studiu publicat de ANR, agenția guvernamentală care se ocupă cu aruncat banii pe țigani, în perioada 1997-2009 au fost cheltuite 313.465.635 de Euro pe programe de integrare pentru țigani1. De atunci nu a mai totalizat nimeni sumele, dar cred ca poate face cineva un total din rapoartele ANR.

Oricum, pe intervalul 2014-2020 mai erau puse la bătaie vreo 500.000.000 de Euro. „Fără număr!”, cum ar zice cetățenii din etnia înlocuitoare.

Pe lângă asta, li se mai oferă și locuri speciale în școli, locuri care rămân vacante și pe care copiii români, în țara lor, nu le pot ocupa.

Te-ai fi așteptat ca toți banii ăștia să ducă la niște îmbunătățiri vizibile. Draci!

A observat cineva vreo ameliorare a comportamentului țigănesc? Nici vorbă!

Același grup inracțional-parazitar au rămas, cu deosebirea că acum pot suge lapte de la două țâțe, una de la Guvernul României și alta de la statele membre UE unde migrează la furat pe timp de vară.

Vin acasă cu BMW-ul, fac palate și românul prost le plătește ajutoare și programe, din banii lui. Bună afacere!

Dacă eșecul programelor de integrare românești nu vă conving, atunci să aruncăm privirile peste Ocean, în S.U.A.

Vreo 13% din populația Americii este formată din așa zișii Afro-Americani. De-a lungul timpurilor americanii au tot încercat în zadar să îi integreze. S-au bătut între ei să îi elibereze din sclavie, le-au dat drepturi de vot, le-au dat drepturi egale, dar nu a fost de ajuns.

Dacă tratamentul egal nu a fost de ajuns, atunci eltele americane s-au gândit că tratamentul preferențial sigur o să îi aducă pe negrii la lumină.

Și așa au fost implementate programe costisitoare, Affirmative Action, care garantează minoritarilor semi-analfabeți sau mediocri acces la universitățile de top americane în timp ce albii cu potențial rămân la coada vacii, sisteme de cote le angajare, adică companiile și instituțiile trebuie să angajeze neapărat negrii, nu contează neivelul lor de competență.

S-au integrat negrii? Au devenit ei cetățeni mai buni? Deloc.

Au rămas constanți ca pondere, adică 13% din populație și comit vreo 53% din totalul infracțiunilor. Nu doar că nu arată deloc vreo tendință de integrare, dar aud evenit și explicit anti-americani în ultima vreme. Bani bine cheltuiți…

Citiți și:  [ PERFORMANȚĂ! AUR convinge țiganii să se deporteze singuri. Țiganul transexual Lerca anunță că pleacă din țară ]

Ca să nu se spună că am mers prea departe cu privirea, să ne întoarcem puțin la Europa.

Dintre toate atacurile teroriste, de pe teritoriul Europei din ultimii 2 ani, care au lăsat sute de morți în urmă, majoritatea au fost comise de către imigranți musulmani de generația a doua.

Adică tocmai musulmanii născuți în statele europene care au cheltuit resurse financiare mari să îi integreze din fragedă pruncie.

A încerca să integrezi niște barbari e ca și cum ai fi cioban la oi și ai lăsa în fiecare zi lupilor o oaie în pădure în speranța ca, într-o bună zi, lupii să devină câini de pază.

Nu așa funcționează natura.

Dacă miliardele alea de Euro ar fi fost investite în alte domenii din care să beneficieze românul contribuabil, ele nu ar fi fost cheltuite în zadar.

Culmea, hipsterii care se dau cu fundul de pământ când PMB alocă bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului, nu au nimic de obiectat cu miliardele aruncate aiurea pe țigani.

Data viitoare când se mai propun tăieri de cheltuieli inutile, poate ar fi bine să ridice cineva și problema acestor programe pentru țigani, cu toate că, practic, ele nu pot fi desființate atâta timp cât trăim sub cizma noului URSS, Uniunea Europeană.

În încheiere, aș vrea să conștientizăm un pericol ideologic foarte parșiv care infiltrează mișcările pentru lupta națională.

Este vorba despre „naționalismul civic” propăvăduit de cretinii care refuză să privească natura în față și se ascund după optimism și clișee expirate.

Ei sunt cei care cred că orice barbar maroniu poate fi transformat într-un bun cetățean, cu conștiință națională.

Să încercăm să ne păstrăm judecata dreaptă și să nu cădem în plasa acestor fanfaroni pretențioși.

Naționalismul și lupta națională este în primul și în primul rând o luptă etnică, pentru sânge și moștenirea genetică a poporului, fără de care nu ar exista nici țara!

Cum un câine nu se face cal dacă doarme în grajd, tot așa nici țiganul sau arabul nu se face român dacă trăiește în România, indiferent câți bani le-ai îndesa în buzunar.

Sursa: Incorect Politic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU