Mitropolit grec: Politicienii care vor vota pentru parteneriatele GAY vor fi EXCOMUNICATI

Un ierarh ortodox a atacat planurile de extindere a legislaţiei elene care ar fi permis cuplurilor necăsătorite să aibă parteneriatul lor legal recunoscut pentru persoane de același sex și a avertizat că orice parlamentar care decide să susţină măsura va fi excomunicat.

Într-o declarație de nouă pagini emisă miercuri, Mitropolitul Serafim de Pireu a condamnat presupusele eforturi de a face “acest păcat teribil al homosexualităţii, sodomiei, actului sexual nenatural, pederastia și pedofilia, să apară ca fiind un comportament normal, sau doar o diversitate.”

El a spus că orice altă relație, cu excepția celei între un bărbat și o femeie, “este o aberație nenaturală ce nu a fost observată nici măcar la animale.”

Citiți și:  Un actor homosexual și negru a fost condamnat de un juriu pentru că și-a înscenat un atac „rasist” asupra sa

Serafim a atras controverse şi în trecut, cu comentariile sale homofobe și anti-semite.

O hotărâre a Curții Europene a Drepturilor Omului, la inceputul acestei luni, a condamnat Grecia pentru excluderea homosexualilor de la parteneriatele civile. Curtea a decis că Grecia nu a oferit “motive convingătoare și determinante”, pentru a justifica excluderea homosexualilor.

Hotărârea a fost luată în urma unui apel făcut de patru cupluri de greci de acelaşi sex care au reclamat faptul că o lege din 2008 le-a încălcat drepturile ceea ce constituie o nejustificată discriminare.

De pe Saccsiv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.