Misterul inelului cu rubin după care a fost identificat generalul Qasem Soleimani. Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional

Sicriul cu rămășițele generalului Qasem Soleimani a fost ridicat de la o morgă din Bagdad, Irak, în cursul zilei de sâmbătă și familia celui considerat acum un ”martir” al Revoluției iraniene a fost vizitată și a primit condoleanțe chiar de la Ayatolahul Ali Khamenei. Toate semnele arată că identificarea celor executați în atacul cu dronă din 3 ianuarie este clară, deși declarațiile oficialilor americani sunt că se mai așteaptă rezultatele unor teste ADN.

În primă fază, din cauză că trupurile celor opt persoane moarte în timpul atacului erau distruse de explozii, s-a spus că generalul Soleimani a fost identificat pentru că la mâna sa stângă, ruptă de restul trupului, s-a păstrat neatins un inel cu o uriașă piatră de rubin.

Aveți aici fotografia făcută la locul atacului, în apropierea Aeroportului Internațional din Bagdad, care a circulat pe rețelele de socializare din Orientul Mijlociu.

Se observă inelul cu rubin care seamănă foarte bine cu cel din fotografia de deschidere, un instantaneu din luna octombrie a anului trecut, cu generalul Soleimani. Piatra, montura, inelul pare destul de ușor de identificat.

În a doua imagine de la locul atacului, în care este torsul care se presupune că este al generalului se observă că mâna i-a fost într-adevăr smulsă.

În fine, tot legat de identificarea trupului generalului Qasem Soleimani trebuie spus că din primul moment că generalul nu era singurul din convoi care purta un asemenea inel.

Vezi: Generalul Soleimani ii bântuie pe americani şi după moarte

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.