Misteriosul zbor al unei aeronave românești la Kabul – O companie aeriană a extras în secret mai multe persoane din Afganistan

Un site specializat în știri despre cursele aeriene a anunțat că o companie aeriană cu sediul în București a evacuat, duminică, mai mulți cetățeni români din Afganistan.

Potrivit site-ului Boarding Pass, este vorba de compania Star East Airlines, înființată în anul 2017, și care are o flotă formată din două avioane. Unulș dintre ele a participat la evacuarea unor români, însă nu există informații despre identitatea cetățenilor scoși din teatrul de război.

Potrivit Flight Radar, avionul Airbus 320A al Star East Airlines a zburat de la București spre Cairo, apoi la Istanbul și în Bahrein, pe aeroportul civil, de unde a continuat deplasarea spre Kabul. După ce românii din Kabul au urcat la bord, aparatul a plecat spre Bahrein, însă de data aceasta a aterizat pe aeroportul militar.

Potrivit datelor de pe site-ul companiei, Star East Arlines are sediul pe strada Gârlei nr 1, în București și mai are în proprietate un avion Boeing 737.

Sursa; stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *