Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

MISTER. Fântâna lui Iacob – unul dintre cele mai PERICULOASE locuri de pe Terra

fantana lui iacob4 min

Fântâna lui Iacob este un spațiu popular printre înotători, situat la nord-vest de Wimberley, Texas, SUA, iar locul este frecventat de către cei mai curajoși care își doresc senzații tari printre stâncile din adâncuri.

Fântâna lui Iacob este considerată de specialiști un spațiu deosebit de periculos și nu este recomandată înotătorilor amatori.

Numeroși oameni s-au înecat în această fântână, alții au avut norocul de a scăpa doar cu leziuni ușoare sau cu o sperietură.

Istoricii spun că Fântâna lui Iacob a fost descoperită în anul 1850, de către un grup de coloniști. Eu au descris fântâna ca fiind un loc parcă desprins din Biblie cu apă limpede și rece.

Înotătorii au obiceiul de a se aventura în adâncuri, chiar dacă nu cunosc locul. Camerele fiind înguste și mărginite de stânci au creat de-a lungul timpului accidente grave.

Prima cameră a fost studiată cu succes de multe grupuri de specialiști. Este o zonă superbă, luminată de razele Soarelui care pătrund prin apă.

Această parte din Fântâna lui Iacob este locuită de multe specii acvatice.

A doua cameră este mai lungă și are o ieșire îngustă care duce spre a treia cameră. Din păcate, în această cameră și-au găsit sfarșitul cei mai mulți scafandri înecați în fântână.

Apa are temperatură moderată tot timpul anului, dar zona de înot este foarte limitată. Pe lângă Fântâna lui Iacob trec ape de mici adâncime, în care se pot practica diverse sporturi nautice.
Numeroase publicații cataloghează Fântâna lui Iacob ca fiind un misterios monument al naturii si unul dintre cele mai periculoase locuri de pe Terra.

Sursa: atlas-geografic.net

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.