Miss Univers, Miss America, Miss SUA și Miss Teen USA sunt TOATE NEGRESE

„Lumea moderna” si „corecta politic” a decis că toate negresele sunt frumoase, dar lucrul cu adevărat surprinzător este că niciuna dintre aceste maimute nu are dimensiuni „în plus”.

Negresele obeze sunt următoarea etapă evolutivă a adevăratei frumuseți. O sa vedeti…

De pe DailyMail:

Anul acesta a fost anul diversității în cadrul celor mai mari competitii de frumusețe din lume, în 2019 marcând prima dată când Miss America, Miss USA, Miss Teen USA și Miss Univers au fost câștigate de negrese.

Zozibini Tunzi, din Africa de Sud, a fost încununată câștigătoarea concursului Miss Universe din 2019, duminică seară, însă câștigul ei nu a reprezentat doar un triumf personal fenomenal – a făcut-o și în cărțile de istorie alături de colegele ei „regine ale frumusetii negre”.
Tunzi, recent încoronata, se alătură Miss America Nia Franklin, Miss USA Cheslie Kryst, și Miss Teen USA Kaliegh Garris.

Câștigarea coroanei Miss Univers a fost un moment mare pentru Tunzi, care s-a folosit de declarația ei de încheiere pentru a vorbi despre faptul că rareori a văzut femei care arătau ca ea pe scena de față.

„Am crescut într-o lume în care o femeie care arată ca mine – cu felul meu de piele și felul meu de păr – nu a fost considerată niciodată frumoasă”, a spus ea.

Ceea ce spune ea nu este diferit de afirma: „Vreau ca odraslele mele să aparțină aceleiași rase din care fac parte”.

Imaginati-va o persoană albă spunând asta.

Bucuria lui Tunzi pentru câștigarea competiției a fost exprimată și pe rețelele de socializare: „În această seară s-a deschis o ușă și nu puteam fi mai recunoscătoare pentru că am fost cea care a trecut prin ea.

„Fie ca fiecare fetiță care a fost martora acestui moment să creadă pentru totdeauna în puterea viselor sale și să își vadă feța reflectata în a mea. Sunt #MissUniverse2019. ”

Acesta maimutica care a castigat Miss Universe 2019, este, în mod evident, o negresa rasista care dorește ca fiecare copil să fie negru.

Vezi: România, luată cu asalt de refugiați. Planul miilor de migranți blocați în Bosnia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *