Poze din lumea prostiei – Miss Tiganca 2014

tiganci

Cele mai “frumoase” tiganci din Romania s-au inghesuit sa ajunga pe scena celui mai faimos concurs din comunitatea tiganeasca, Miss Piranda 2014, mai ales ca premiul era unul gras: un cec de 4.000 de euro si o excursie in Dubai unde speram sa si ramana sa nu se mai intoarca.

Toata” floarea” cea vestita din lumea prostiei (manelelor) si-a anuntat prezenta, iar tigancile s-au pregatit pe masura asteptarilor: s-au imbracat in cele mai scumpe haine si si-au pus cele mai scumpe podoabe, doar-doar vor impresiona juriul.

pir1 pir2 pir3 pir4 pir5 pir6

 

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

4 comentarii la „Poze din lumea prostiei – Miss Tiganca 2014

 • 21 noiembrie 2014 la 18:40
  Permalink

  La sapun cu voi!Ale dracu ciori!

  Răspunde
 • 11 decembrie 2014 la 14:25
  Permalink

  @anticioroi
  Stiu ca asa ar trebui, dar din pacate exista o mare problema : sapunurile se fabrica din grasimi, iar ciorile astea fiind atit de costelive, ma tem ca nu exista suficienta materie prima ptr. a face din ele fie si un sapun de cea mai proasta calitate ! In schimb, vin cu sugestia ca excursia in Dubai sa fie inlocuita cu una mai indelungata la New Delhi, in patria stramosilor lor, poate odata ajunse acolo chiar le va place si vor uita sa se mai intoarca ….

  Răspunde
  • 21 februarie 2015 la 13:25
   Permalink

   Esti o (un) mare nesimțit și spun "o" ptr ca ești curva masculina. pune o pe ma_ta la strada și du te în plm mea de rasist

   Răspunde
 • 6 ianuarie 2016 la 04:45
  Permalink

  ati uitat ca Valahia si Moldova au stat 500 de ani sub turci, Transilvania vreo 200.in bulgaria,grecia,cipru muzica asta se aude la radio,in albania e parte a muzicii folk si nationalistii albanezi se mandresc cu ea.in serbia s+au compus manele nationaliste despre Arkan.in tarile astea foarte putini tigani canta muzica asta numita la noi manele. vedeti mai jos cum au ajuns multi tigani lautari.maneaua nu exprima decat cultura de masa din balcani, asta vor majoritatea romanilor,indiferent de etnie bani,avere,statut social inalt,putere financiara pentru ca e saracie mare si omul are nevoie de asa ceva pentru a duce un trai lipsit de griji.Turbo-folk (Serbian: турбо фолк, turbo folk), is a musical genre that originated in Serbia. Having mainstream popularity in Serbia, and although closely associated with Serbian performers, the genre is widely popular in Bosnia and Herzegovina, Slovenia, Croatia, Macedonia, Albania, Bulgaria, Turkey and Montenegro. Its style is a mixture of Serbian folk music with modern Pop music elements, with similar styles are in Greece (Skiladiko), Bulgaria (Chalga), Romania (Manele) and Albania (Tallava).Many musical instruments were introduced to the Balkans during the time of Ottoman control, but many Ottoman instruments were borrowed by the locals.Dimitrie Cantemir was a composer of Ottoman music.

  . Printre robii manastirii Bisericani din tinutul Neamtului se afla in anul 1634 si Radul – "tigan cimpoias". Uneori, boierii incredintau pe robii lor lautari in ucenicie la muzicanti otomani. in 1578, Stefan, fost mare clucer, l-a dat pe Stoica, fiul lui Opris tiganul la "un cobzar turc, anume Curtu, de l-au invatat cu cobuzul si i-au dat 1.500 de aspri si un cal si-o plosca". http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/artic

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/