Mirela Vaida a dat LOVITURA după ce a fost atacată în direct

Mirela Vaida, gazda emisiunii Acces Direct, a dat lovitura în audiențe după ce a fost atacată în direct. Ratingul emisiunii a explodat în doar câteva minute de la nefericitul incident.

Mai exact, conform rapoartelor obținute și consultate de Capital, emisiunea Acces Direct a debutat cu o audiență de aproximativ 5 puncte de rating, însă cu puțin timp înainte de începutul acesteia, ratingul Antenei 1 era undeva pe la 3,7 puncte pe publicul național.

Imediat după incidentul nefericit în care Mirela Vaida a fost atacată, care a avut loc chiar după ce Mirela Vaida a intrat în platou, audiența emisiunii a explodat, ajungând la o audiență de peste 12 puncte de rating pe segmentul de public național, de aproape 3 ori mai mare decât avea în jur de ora 17.00 când a debutat emisiunea. Maximum a fost atins după ora 18.15, când s-au înregistrat 12,5 puncte de rating pe segmentul de public național.

Mirela Vaida a fost atacată vineri seara în direct, în timp ce prezenta subiectele zile la Acces Direct, emisiunea Antenai 1. O femeie dezbrăcată a aruncat cu un pietroi imens și a fost la un pas de a crea o tragedie.

Mirela Vaida tocmai ce prezenta subiectele când a văzut o femeie fără haine care intră în platou și aruncă un pietroi imens către ea. Aceasta s-a ferit cât a putut pentru a nu fi lovită. Doi dintre operatorii emisiunii au sărit repede să o imobilizeze pe femeie.

„Sunt în stare de șoc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și n-aș vrea să cedez în direct. Da, am fost atacată fic în momentul când am intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intrat pe o ușă lăturalnică”, a spus Mirela Vaida.

„M-am interesat și colegii mei nu spun să fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o pătură, cu o prelată, o draperie, nu știu ce au găsit aici. Am chemat poliția și eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe să pot cât de cât să mă calmez pentru că sunt în șoc.”, a mai declarat Mirela Vaida cu lacrimi în ochi.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!