Mircea Badea şterge pe jos cu Andreea Esca:

Andreea Esca a acordat de curând un interviu pentru Pagina de Media în care spus că românii sunt dezamăgiți de vremurile în care trăim și că nu mai au speranța de acum 20-30 de ani. Mircea Badea a reacţionat în stilul său caracteristic la declaraţia prezentatoarei de ştiri.

Andreea Esca a spus că românii şi-ar fi dorit să se întâmple mai multe în ţara lor după Revoluţie.

”Să ştii că pe mine mă impresionează foarte mult atunci când mă întâlnesc cu oameni care au plecat din ţară şi se întorc şi îmi spun: «Ah, ştiţi că am dat drumul aseară la televizor şi v-am revăzut şi ce bine îmi pare că sunteţi acolo!» şi atunci am senzaţia că vrând, nevrând, am reuşit să fiu aşa… un punct de stabilitate în haosul ăsta în care oamenii pleacă şi se întorc, în care îşi caută sensul, în care sunt supăraţi, sunt fericiţi, mă simt bine aşa… cumva, că reuşesc să ţin ceva constant undeva, la un nivel bun, sper eu.

Care sunt ofurile? Cred că le ştim cu toţii care sunt ofurile. Ne-am fi dorit mult mai mult de la România, ne-am fi dorit după Revoluţie să, nu ştiu, măcar să merg şi eu pe o autostradă când mă duc la Sibiu. Oare crezi că vreau mult? Da, e o dorinţă mare… Sau, nu ştiu să se fi făcut o staţie de metrou, că am nişte prieteni care locuiesc în Drumul Taberei şi şi-ar fi dorit să ajungă mai repede cu metroul.

Citiți și:  GUVERN CÎȚU. Badea, MESAJ-FULGER după miezul nopții

Sau oare ne-am fi dorit mult dacă nu mai vedeam oameni care stau în halul în care stau pe culoarele spitalelor: câte doi-trei pe câte un scaun să aştepte să facă chimioterapie?

Sau poate ne doream mult dacă am fi vrut să existe toaletă în toate şcolile şi să nu meargă copiii undeva afară în timp ce se dărâmă şcoala pe ei? Și să ştie de la un an la celălalt ce materie au la un examen? Și să nu se trezească peste noapte că s-a schimbat cartea, s-a schimbat profesorul, s-a schimbat programul, s-a schimbat viaţa şi habar nu avem încotro s-o luăm! Și poate că ne-am fi dorit să avem în continuare nişte universităţi astfel încât să nu fim obligaţi să găsim orice variantă, încât copiii noştri să plece din ţară ca să poată face nişte şcoli bune!

Sau să fi făcut ceva, astfel încât acei medici extraordinari, care unii dintre ei au fost colegi cu mine de liceu, să nu fie nevoiţi să plece şi să îşi profeseze, să profeseze medicina într-o altă ţară pentru că aici nu ar fi avut niciodată satisfacţia muncii lor! Nici nu discutăm de salarii aici, discutăm despre condiţiile în care pot munci şi se pot dezvolta. Deci, cam asta ne-am fi dorit după Revoluţie şi suntem undeva, zic eu, destul de departe de ce ne-am dorit. Asta e concluzia mea la 10 ani, 20 de ani, 30 de ani de la Revoluţie”, a declarat Andreea Esca pentru Pagina de Media.

Citiți și:  Boala incurabilă de care suferă Mircea Badea. Ce spune Carmen Brumă

Mircea Badea a reacţionat imediat la aceste declaraţii şi i-a transmis un mesaj Andreei Esca.

“Duduia Esca, asta e o idee pe care aş dori să v-o transmit: Dacă vreţi ca românii să mai aibă speranţă, ăia de se uită la dumneavoastră şi, culmea, vă cred, din motive pe care nu le înţeleg, dacă acum 10 ani românii aveau multă speranţă, iar acum sunt dezamăgiţi, mai tăiaţi din fake news, mai daţi ştiri corecte, fără minciuni în ele. Nu inventăm că se votează în Parlament nu ştiu ce, că în Codul Penal se va întâmpla nu ştiu ce, că se întâmplă chiar acum când nici la un an după nu se întâmplă. Știţi? Fără fake news. Poate sunt mai puţini oameni dezamăgiţi. Zic şi eu, e o propunere” a declarat Badea, potrivit realitatea.net.

0 vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU